Імміграція до Манітоби
-
Пишуть в кінці квітня , та не уточнюють то для них 30 чи 24
-
Дякую!!!🙏
-
Доброго всім дня! @western9 Допоможіть, будь-ласка, розібратись в наступному питанні, бо я щось заплуталась: якщо я на візу CUAET подавалась з колишнім хлопцем, і оскільки ми на той момент просто жили разом більше 1 року, я зазначала нас в анкеті як common-law. Але оскільки ми розстались, до Канади я прибула вже без колишнього, розстались відповідно на словах, то мені в MPNP і федеральній анкеті можна просто вказати never married чи це як divorced?
-
У мене 850 балів, я чекаю вже місяць
-
Вибірка (спецвибірка для українців) проходить раз на місяць. Якщо він зробив заявку за 2 години до вибірки, то він так і отримав. Остання спецвибірка була 26 березня. Якщо ви зробили заявку після цього, то і чекайте на наступну вибірку. Це не автоматично через скілько-то годин приходить, а тільки коли MPNP робить вибірку.
-
Хтось знає як видалити заяву? Я зробив дві заявки на дві різні пошти, треба одну стерти
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна виїзжати у відпустку з Канади коли чекаєш на новий дозвіл на роботу( старий дійсний до 2025 року)?
-
Я правильно розумію, що підтвердженого перекладу з правильною транслітерацією (такою ж яка в паспорті) - достатньо? Ну і плюс пояснення офіцеру, щоб він, дивлячись в оригінал, одразу мав відповідь, чому так.