Імміграція до Манітоби
-
Hello everybody! Скажіть як резюме? Чи можна вже розсилати поки ще не прилетів? Думаю всеодно швидко не відпишуть як що взагалі відпишуть.
-
Це Вам вище
-
Ні, напряму в авіакомпаніях купляли
-
З реального життя, мільйон прикладів))) те шо пишуть в інтернетах і обізнаність та впевненість агентів на чекіні – це небо і земля, і штраф за це просто непідйомний🥲 коли я працювала в Україні у нас жіночка зареєструвала на рейс до Греції жінку з НЕбіометричним паспортом Слава Богу її розвернули на паспортному контролі ще у нас в аеропорті, бо якщо б нє, то жіночка б виплачувала тисячі євро штрафу
-
Kiwi?
-
Треба кожну ситуацію розглядати окремо, це не 100% що вас пустять, це залежить від офіцера, в групі дівчина писала тиждень назад що летіла і все добре, пересадка була в той день через 5 годин, її пропустили без питань
-
Звідки тоді історії що не пустили когось далі у Лондоні?
-
http://lowcostavia.com.ua/vse-pro-bezvizovyj-tranzyt-u-londoni-ta-velykobrytanii/
-
Якщо є канадська віза можлива пересадка у Лондоні чи ні? Багато суперечливої інформації
-
http://lowcostavia.com.ua/vse-pro-bezvizovyj-tranzyt-u-londoni-ta-velykobrytanii/
-
Так потрібно летіти прямим, хто ж вам винен, да я дивився до Торонто з Варшави з пересадкою в Франції білет дешевий, 200 євро вроді, но я краще полечу Варшава- Торонто, прямий без пересадок, хоч і дорожче 3100 злотих.
-
Показать ArriveCan, можно просто сделать скриншот с qr кодом
-
Тоді вам просто не пощастило ☹️😞
-
Так, це урок на все життя.У нас було достатньо часу вПарижі на пересадку,якби рейс уВаршаві не перенесли на 6 год.
-
Кращеб купили Варшава-Дублін (Райнейр) та Дублін-Торонто-Вінніпег(вестджет) Ну то таке. А так, завжди дуже ризиково брати такі рейси с короткою пересадкою.
-
Боже це якийсь жах
-
Добрий день.Вас хоть попередили наперед.А я мала летіти 30.08 о 6.15 Варшава-Париж -Калгарі-Вінніпег.Коли почалась реєстраці У Варшаві нам сказали що рейс перенесли на 12.45.Шок,істерика,плач.Бо з Парижу виліт о 15.15.Ніхто нічим допомогти не міг.Зрозуміла ,що все.Але потім вирішила летіти до Парижу.Зараз у Парижі з дітьми шукаю білети до Вінніпегу.Ціни космічні.Замовляла через Кіwi перевізник wizz air .Раджу нелітати через них.Як складеться моя подальша дорога ,також незнаю.
-
Так , бачила.
-
Дуже прикро. Але таке трапляється