Імміграція до Манітоби
-
Номінація не ПР. Так, потрібно хвилюватися за свій перміт. Щодо візи, то якщо не плануєте їхати з Канади, то все ок
-
Вітаю, якщо подав на ПР та чекаєш на номінацію, чи потрібно хвилюватися за свою візу і що робити якщо термін візи закінчується?
-
Йдіть на останню вкладку, там є ваше ЕОІ
-
До моменту отримання ПР вам потрібно мати діючий перміт.
-
А якщо вже отримав номінацію? Чи в який момент ти по факту можеш знаходитись і працювати в Канаді легально?
-
Так, можете подаватися на нову візу.
-
А якщо срок перміту закінчується, то я можу його продовжити і на підставі цього продовжити візу? У мене ще півтора роки в запасі, але просто хочу знати про всяк випадок
-
Добрий день, хочу заповнити сьогодні заявку EOI, зараз працюю в Манітобі вже рік на того ж роботодавця повна зайнятість, ніколи не змінювала роботи. Маю мінімальну суму, яку потрібно для SWO. Здала тест маю добрі результати. В таблиці набираю більше 60 балів. Бачу треба податись чим по швидше для спецвибірки. Подивилась відео і маю питання до Have you received a long term, full time job offer from your employer in Manitoba. По суті відоповідь на це запитання у мене так, бо зараз працюю більше року. Але якщо я правильно зрозуміла для того щоб піти за SWO треба сказати - ні? Трохи заплуталась буду вдячна за відповідь.
-
Сказати треба правду, а не так як хочеться.
-
Ви не можете заплатили за ПР наперед. Тільки коли подались
-
Всім привіт. Що це значить?
-
Зрозуміла, щиро дякую. Вибачте, якщо дурне запитання, але спецвибірка для українців лише для тих, хто йде за SWO чи ті, хто подались у вказаний термін до кінця квітня?
-
Може бути помилка в аплікації
-
Квитанцію про оплату потрібно додати до аплікації. Технічно можна
-
Правильно заповнили всю заявку і показали її в кінці
-
Доброго дня. При заявці на номінацію заповнюємо освіту. Якщо вчився 9 років в школі ,а потім в ліцеї 3.Питання, то як вказати цей ліцей,що потрібно вибрати в program completed?
-
Начебто кілька разів все переглядав і все одно видає помилку
-
Вже з десяток разів ,не допомагає
-
Перезавантажте сторінку
-
Це по family reunification А там потрібно загрузити чек про оплату, а потім сабмітити. Просто питання було про те чи потрібно буде мені доплачувати так як після 30 квітня буде подорожчання цін на оплату аплікацій.
22 Jan 2023, 05:40
155546/235278
about a minute ago