Імміграція до Манітоби
-
Дякую за роз'яснення. Так у мене освіта автомеханіка та електрозварювальника.
-
Але коли ми заповняємо на номінацію і платимо 500 там немає нічого про те щоб додати квитанцію. І де взяти квитанцію
-
На федеральному етапі ви спочатку сплачуєте, потім додаєте чек про сплату до своєї заявки. Ви це зрозумієте самі, тому що не зможете засабмітити заявку на ПР без доданого чеку.
-
Дякую то яку квитанцію потрібно буде мати коли платиш на федеральному? Чи за номінацію
-
Не плутайте заявку на номінацію з аплікацією на ПР
-
Muron, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, що саме значить trade certificate? Це по типу учбового комбінату де присвоюють якусь професію?
-
Дякую за інформацію бо я вже розпереживалась що не має квитанції про 500₴
-
Відправте нагадування на пошту, через яку прийшов портал 1 чи 2.
-
З того що я пам'ятаю, нам так і розповідали. Дякую вам за відповідь, це дуже корисно.🙏
-
Якщо ви вчилися чи працювали, то -100 балів.
-
А який саме повинен бути звʼязок? Якщо просто отримав в іншій провінції ворк перміт це теж важається як звʼязок? Чи потрібно саме працювати чи вчитися ?
-
Швидше за все ви шкільну програму виконали за 1 рік у коледжі, в потім навчались по спеціальності. Більшість клеймить 2 академічні роки після школи.
-
Правда
-
Доброго дня, скажіть це правда що якщо приїхав до манітоби з іншої провінції( і мав там звʼязок, роботу, навчання) то в манітобі буде -100 балів до подачі на програми ?
-
Доброго вечора) Народ ( ті, хто отримали ecopr ) признавайтесь, скільки часу чекати з Portal 2 до отримання ecopr? Бо у нас шось глухо зовсім. Пишу, шоб впевнитись ( заспокоїтись), шо не ми одні такі. Велике дякую ☺️
-
товариство - запитання: якщо в очікування на номінацію вже 9 місяців, але є високі шанси отримати ЕЕ, обов'язково підв'язувати під провінційну програму, відкликати заявку чи можна паралельно? дякую
-
Ще одне питання. Як зазвичай це підтверджують, необхідно писати роз'яснення чи щось інше??
-
Ні, я не створювала, тут нічого не можу підказати.
-
Якщо ПТУ, то так, тоді потрібно клеймти 1 рік post-secondadry education. Тому і потрібно дивитися у документах про освіту
22 Jan 2023, 05:40
155596/235588
44 minutes ago