Імміграція до Манітоби
-
Якщо є канадська віза можлива пересадка у Лондоні чи ні? Багато суперечливої інформації
-
http://lowcostavia.com.ua/vse-pro-bezvizovyj-tranzyt-u-londoni-ta-velykobrytanii/
-
Так потрібно летіти прямим, хто ж вам винен, да я дивився до Торонто з Варшави з пересадкою в Франції білет дешевий, 200 євро вроді, но я краще полечу Варшава- Торонто, прямий без пересадок, хоч і дорожче 3100 злотих.
-
Показать ArriveCan, можно просто сделать скриншот с qr кодом
-
Тоді вам просто не пощастило ☹️😞
-
Так, це урок на все життя.У нас було достатньо часу вПарижі на пересадку,якби рейс уВаршаві не перенесли на 6 год.
-
Кращеб купили Варшава-Дублін (Райнейр) та Дублін-Торонто-Вінніпег(вестджет) Ну то таке. А так, завжди дуже ризиково брати такі рейси с короткою пересадкою.
-
Боже це якийсь жах
-
Добрий день.Вас хоть попередили наперед.А я мала летіти 30.08 о 6.15 Варшава-Париж -Калгарі-Вінніпег.Коли почалась реєстраці У Варшаві нам сказали що рейс перенесли на 12.45.Шок,істерика,плач.Бо з Парижу виліт о 15.15.Ніхто нічим допомогти не міг.Зрозуміла ,що все.Але потім вирішила летіти до Парижу.Зараз у Парижі з дітьми шукаю білети до Вінніпегу.Ціни космічні.Замовляла через Кіwi перевізник wizz air .Раджу нелітати через них.Як складеться моя подальша дорога ,також незнаю.
-
Так , бачила.
-
Дуже прикро. Але таке трапляється
-
Це зрозуміло. Але які гарантії що знов щось не перенесеться , це вже прийдеться з двома авіа переписуватись… та й скільки разів так можна купляти білети по 500 євро , щоб їх комусь дарувати. Я звичайно в шоці с цієї ситуації
-
Є прямий у райнейр.
-
Летіть з пересадкою. До Дубліна.
-
Повертати можуть довго, спитайте може вони знайдуть вам швидший рейс, як ні... то може нададуть вам готель на ночівлю при потребі. Гарантій нема, може на других авіакомпаніях будуть прямі рейси або хоча б той який вам підійде щоб встигнути до рейсу Калгарі+можна повернути квитки з wizz air (якщо дати не співпадуть)
-
Доброго дня. В нас трапилася дуже погана ситуація , ми вчора вранці купили білети в Канаду через дублін. Тобто Бухарест-Дублін на 21.09 компанією blue air, а на 22.09 Дублін -Калгарі west jet. Ввечері прийшло письмо, що рейс Бухарест-Дублін перенесено на 23😫😫 а він стиковочний. Гроші повернулися на віртуальний гаманець. На повернення на карту написала їм письмо, але як довго можуть повертати. І чи повернуть ?😭 найприкріше що прямих рейсів до Дубліну більше немає. Тобто купляти треба двома авіа, і де гарантії що знову щось не перенесуть .. і дивитися можна тільки в Дублін бо звідти білети в Канаду. Я в шоці(
-
Всім привіт) хто летів через Дублін маючи НЕбіометричний паспорт??? Як пройшло?)
-
Привіт усім! Люди, хто летів вакцинований, ви показували Дію чи паперовий сертифікат??? Чи просто завантажили до ArriveCan?? Як взагалі з цим моментом правильно вчинити? І чи не посадять на карантин?