Імміграція до Манітоби
-
для цього краще використовувати веб-форму?
-
Саме так. Не думали що так все обернеться. 6 міс. залишилось. Ми після 4/5 міс. очікування писали на електронку MPNP (але не пам'ятаю на яку саме), вони відповіли, що це наша відповідальність слідкувати за терміном дії наших документів.
-
Це чоловік головний аплікант? Скільки дійсний паспорт?
-
Можете брати до уваги ваш заробіток. Чи вистачає цих грошей для родини
-
Ну, таке може вже підпасти під біженство, але ці всі кейси розглядаються окремо
-
А ось зараз буде цікаво. Після нового оголошення Україною,чи буде це привід для Канади давати якись притулок, прихисток, біженство (не знаю точних назв)? Це ж відкрита заява, про те, що права людини будуть порушуватись
-
Дуже шкода, особливо з останніми змінами. @western9 Таке питання, а там немає вимоги мати діючі документи терміном не менше двох років? Чи я щось не те запамʼятала?
-
Так. Але і з рахунку теж треба щось показати.
-
Для Ukraine Draw також необхідно мати 10 тисяч на основного апліканта і 2 на кожну іншу людину ?
-
про останне навіть думати не хочу. От не розглядали гуманітарну, бо можемо працювати, мову вчимо, набрали 860 балів, планували життя...
-
Ніхто в світі не полював і не намагався насрати чоловікам за кордоном своєї країни. Зеленський - перший в світі хто це робить. Ніхто ще не знає що з цим робити. Німеччина доприкладу заявила, що їм всеодно - вони свої видаватимуть. Польша шукає шляхи повернути в Україну. Ніхто ще не знає, що робитиме Канада.
-
Все залежить від програми за якою ви йдете
-
Можна , будь ласка, детальніше про ADR? Чи посилання на офіційне джерело?