Імміграція до Манітоби
-
А ось зараз буде цікаво. Після нового оголошення Україною,чи буде це привід для Канади давати якись притулок, прихисток, біженство (не знаю точних назв)? Це ж відкрита заява, про те, що права людини будуть порушуватись
-
Дуже шкода, особливо з останніми змінами. @western9 Таке питання, а там немає вимоги мати діючі документи терміном не менше двох років? Чи я щось не те запамʼятала?
-
Так. Але і з рахунку теж треба щось показати.
-
Для Ukraine Draw також необхідно мати 10 тисяч на основного апліканта і 2 на кожну іншу людину ?
-
про останне навіть думати не хочу. От не розглядали гуманітарну, бо можемо працювати, мову вчимо, набрали 860 балів, планували життя...
-
Ніхто в світі не полював і не намагався насрати чоловікам за кордоном своєї країни. Зеленський - перший в світі хто це робить. Ніхто ще не знає що з цим робити. Німеччина доприкладу заявила, що їм всеодно - вони свої видаватимуть. Польша шукає шляхи повернути в Україну. Ніхто ще не знає, що робитиме Канада.
-
Все залежить від програми за якою ви йдете
-
Можна , будь ласка, детальніше про ADR? Чи посилання на офіційне джерело?
-
Подавав EOI за SWM але ж бали рахує по 60 як SWO, тому мені не зрозуміло
-
Підкажіть будь ласка, якщо подали аплікацію на номінацію по SWO на підставі короткострокового контракту, за яким на даний час ще працюємо. Якщо є пропозиція нової роботи до закінчення дії контракту, зміну роботи теж потрібно погоджувати з офіцером чи просто повідомляти?
-
Дякую, але сподіваюсь буде реакція і розяснення щодо паспортів, бо поки там лише що не можуть бути депортовані, тимчасово…і не зрозуміло що буде по закінченню ВП, чи буде можливість продовжити( не lmia)
-
А навіщо взагалі депортувати? Тут усе набагато простіше, закінчиться ворк перміт і ви того ж дня втратите роботу. Із простроченим ворк пермітом вас ніхто у себе тримати не ризикне, ніхто з роботодавців не захоче платити штрафи. І у вас дуже швидко закінчаться гроші і ви будете змушені їхати. Так що вас навіть немає сенсу виганяти, та й ні кому це не потрібно. Втратите легальний статус і самі поїдете!
-
Замкнуте коло якесь в данному випадку, а підстав для того щоб відхилити даний кейс мало так само як і схвалити його. В даному випадку скоріш за все справа буде передана до суду, а чекати рішення можна роками. Головне, що дозвіл на роботу отримуєте одразу після заявки
-
Для подачі на біженство не потрібно мати дійсний статус в Канаді. Після подачі на біженство одразу можно податися на дозвіл на роботу без обмежень. Розгляд справ в Канаді триває не швидко, а removal order в вашому випадку неможливо видати, бо немає куди вислати