Імміграція до Манітоби
-
Повертати можуть довго, спитайте може вони знайдуть вам швидший рейс, як ні... то може нададуть вам готель на ночівлю при потребі. Гарантій нема, може на других авіакомпаніях будуть прямі рейси або хоча б той який вам підійде щоб встигнути до рейсу Калгарі+можна повернути квитки з wizz air (якщо дати не співпадуть)
-
Доброго дня. В нас трапилася дуже погана ситуація , ми вчора вранці купили білети в Канаду через дублін. Тобто Бухарест-Дублін на 21.09 компанією blue air, а на 22.09 Дублін -Калгарі west jet. Ввечері прийшло письмо, що рейс Бухарест-Дублін перенесено на 23😫😫 а він стиковочний. Гроші повернулися на віртуальний гаманець. На повернення на карту написала їм письмо, але як довго можуть повертати. І чи повернуть ?😭 найприкріше що прямих рейсів до Дубліну більше немає. Тобто купляти треба двома авіа, і де гарантії що знову щось не перенесуть .. і дивитися можна тільки в Дублін бо звідти білети в Канаду. Я в шоці(
-
Всім привіт) хто летів через Дублін маючи НЕбіометричний паспорт??? Як пройшло?)
-
Привіт усім! Люди, хто летів вакцинований, ви показували Дію чи паперовий сертифікат??? Чи просто завантажили до ArriveCan?? Як взагалі з цим моментом правильно вчинити? І чи не посадять на карантин?
-
А тепер помножте ваші відчуття на два. Бо їхати 2000км
-
Краще всетаки літаком, бо 9 годин летіти з Варшави до Торонто, різниця в часі -5 годин, щей в аеропорту пару годин ато і більше буду.
-
Ще є можливість поїхати попутками. Буде справжня пригода 🙂
-
Точно ні, я просто поцікавився.
-
Я їздив 1000 км автобусом, важко звісно, краще літаком.
-
Я взагалі то тільки запитав, я бачив на гугл картах відстань, але не міряв яка.
-
Думаю після цієї поїздки автобусом у вас буде автобософобія. Їхати майже півтори доби і це ще без зупинок.
-
Ого, як довго.
-
Через Ірландію можна Через Британію ризиковано http://lowcostavia.com.ua/vse-pro-bezvizovyj-tranzyt-u-londoni-ta-velykobrytanii/
-
Не люблю поїзди, але теж хороший варіант, скільки приблизно часу Торонто Вінніпег?