Імміграція до Манітоби
-
Почитайте таймлайни і докиньте ще кілька тижнів/днів, бо загалом терміни збільшуються. Тоді зрозумієте, що між кожним етапом будуть тижні і місяці. Просто живіть і читайте пошту 😄
-
Та вже здається на кожен етап можна по місяцю-два сміливо докидувати🫣
-
Я коли збиралася їхати в Канаду, то планувала отримати ПР через рік після прибуття приблизно, взимку побачила, що треба 1,5 роки, зараз вже до 2, боюсь, буде.
-
Змініть ставлення, просто живіть.
-
Сьогодні 3 місяці в мене:( здається,що до отримання того ПР я з ґлузду зїду
-
Доброго ранку!скажіть будь ласка якщо в укр паспорті букви СЮ А программа не пропускає то як писати?без букв взагалі?чи писати SY? Дякую завчасно
-
Для тих в кого нічого від терміну не залежить може й можна. В мене навчання з вересня, якщо не встигну плата ×3 буде а це ще рік втрачений,та вступний внесок або всі гроші віддати за семестр
-
Всі сподіваються що має бути...
-
Сьогодні ж повинна бути остання вибірка для українців чи я щось плутаю ?
-
Тому я не ризикую, краще почекаю ніж на гроші влечу😰
-
А як всі можуть отримати ,коли обирають звичайно 150-200 заявок,а в пулі їх тисячі?
-
Ви сказали))
-
Звичайно не гарантовано , там може податись 1000 чоловік наприклад , а вони відібрати 150
-
Сподіваюся, що завтра всі, хто набирає 60 кваліфікаційних балів, отримають LAA. Завтра чат буде червоний від очікування та повідомлень 😁
-
Тобто, якщо набирається 60 балів, це ще не гарантовано, що відберуть?
-
Так, всі і не отримають. Хто сказав, що відберуть усіх?
-
Рік життя чи гроші.... це питання масштабу Шекспіра. Хоча... якщо вам 30-35... мені 40... тож час важливіше за гроші
-
Дякую,зрозумів)
-
Це було моє повідомлення. Сподівання не є гарантією 😁 Залишилося всього кілька годин до часу LAA. Також сподіваюся, що приорітети MPNP не змінилися, і в останній день вони не скажуть, що спецвибірки не буде.
-
Отже, чекаємо та спостерігаємо
22 Jan 2023, 05:40
156078/230471
4 minutes ago