Імміграція до Манітоби
-
Не правильно написала ЕІ
-
Це різні речі, пані питає за employment insurance
-
Сьогодні була спецвибірка, але ще немає на сайті.
-
Зрозумів.
-
Сьогоднішньої вибірки на сайті ще нема
-
На ЕІ можна податися без ROЕ
-
Здається, коли подаєтесь на ЕІ там треба вказувати данні з ROE В першу чергу повідомляйте офіцера якомога скоріше + ви скоріш за все нову роботу отримаєте швидше, ніж першу виплату ЕІ😅😅
-
Для подачі документів на розгляд
-
Для чого?
-
Дякую вам за добрі слова 🙏🏻
-
Тримайтеся
-
Вибачте, можливо я щось не зрозуміла…)) але що, наявність кредитних коштів теж має значення?
-
Нехай телефонують. Я готова вже з ними говорити і маю деякі докази протилежного.
-
Якщо подастеся на ЕІ, Вам дзвонитимуть і питатимуть Вашу версію втрати роботи і зателефонують Вашому менеджеру також.
-
Дякую вам! Мені прикро, що ми розуміємо один одного Моя найбільша помилка, що я довірилася людині і ніколи не підводила її, а мене приземлили на землю.
-
Я маю конченого менеджера, тому так щиро співчуваю
-
Щиро дякую організаторам даної групи!!! Отримала LAA сьогодні по SWO. Сподіваюсь на подальшу підтримку та допомогу до повного отримання PR. Дякую і успіхів усім!!!
-
Дякую
-
immigratemanitoba.com/immigrate/apply/pr/ Ось, якщо правильно розумію, ця форма Там прогортайте до skilled worker webform
-
Людина не могла оплатити федеральний етап, бо невеликий ліміт на кредитній карті. Це немає відношення до документів на розгляд
22 Jan 2023, 05:40
156521/233837
about an hour ago