Імміграція до Манітоби
-
Нехай телефонують. Я готова вже з ними говорити і маю деякі докази протилежного.
-
Якщо подастеся на ЕІ, Вам дзвонитимуть і питатимуть Вашу версію втрати роботи і зателефонують Вашому менеджеру також.
-
Дякую вам! Мені прикро, що ми розуміємо один одного Моя найбільша помилка, що я довірилася людині і ніколи не підводила її, а мене приземлили на землю.
-
Я маю конченого менеджера, тому так щиро співчуваю
-
Щиро дякую організаторам даної групи!!! Отримала LAA сьогодні по SWO. Сподіваюсь на подальшу підтримку та допомогу до повного отримання PR. Дякую і успіхів усім!!!
-
Дякую
-
immigratemanitoba.com/immigrate/apply/pr/ Ось, якщо правильно розумію, ця форма Там прогортайте до skilled worker webform
-
Людина не могла оплатити федеральний етап, бо невеликий ліміт на кредитній карті. Це немає відношення до документів на розгляд
-
Що це за магазин компанія?
-
Це жахливо! Я такого ніколи не очікувала. В мене немає слів.
-
О це в них нормально,мені так само дали бокс з речами,навіть не дали зайти попрощатися з товаришами,відношення було як до собаки 🐕
-
Цікаво скіл ки сьогодні відібрало
-
Дякую вам 🙏🏻 Працюю над листом і відправлю сьогодні офіцеру.
-
Це норм,шок пройде злість на них ні,особисто в мене,але головне напишіть офіцеру пояснення нормальне,напишіть як було і що вже шукаєте або знайшли нову роботу,головне їх повідомити
-
А що за компанія, чому ніхто не пише негативних відгуків, я зараз шукаю роботу, не хотів би потрапити в таку компанію,. Я б на вашому місці на всіх ресурсах інтернету залишив би відгук негативний
-
Привіт. Чи є номер щоб подзвонити до MPNP окрім (204) 945-2806? 4ий робочий день поспіль автовідповідач каже що «закриті на in-person appointments» і все
-
Clb 7
-
60 кваліфікаційних балів та тест з мови є базою для відбору.
-
Оформляйте ЕІ і повідомляти офіцера. Все ок.
-
772 — ничего не получил
22 Jan 2023, 05:40
156533/233638
5 minutes ago