Імміграція до Манітоби
-
Це норм,шок пройде злість на них ні,особисто в мене,але головне напишіть офіцеру пояснення нормальне,напишіть як було і що вже шукаєте або знайшли нову роботу,головне їх повідомити
-
А що за компанія, чому ніхто не пише негативних відгуків, я зараз шукаю роботу, не хотів би потрапити в таку компанію,. Я б на вашому місці на всіх ресурсах інтернету залишив би відгук негативний
-
Привіт. Чи є номер щоб подзвонити до MPNP окрім (204) 945-2806? 4ий робочий день поспіль автовідповідач каже що «закриті на in-person appointments» і все
-
Clb 7
-
60 кваліфікаційних балів та тест з мови є базою для відбору.
-
Оформляйте ЕІ і повідомляти офіцера. Все ок.
-
772 — ничего не получил
-
добрий день, підкажіть якість телеграм групи українців у квебеці(провінція) та в цілому чи хтось мав досвід з імміграцією, так як ж бажання вчити французьку та залишатись там.
-
Моїм знайомим за 3 місяці )
-
Компанія вам нічого не дасть, компанія була хорошою. GM - ще та скотина. Я займала посаду супервайзера, досягала успіхом! Керувала магазином і колективом. Отримувала схвальні відгуки, можливо це її налякало. Останній відгук був про те, що давно пора замінити колектив старих менеджерів мною. Цей комент я знайшла випадково доречі через півтора тижні десь.
-
Тримайтеся,все буде ок,все переживете і будете працювати на нормальній роботі,Канада велика 👍
-
Підкажіть, будь ласка, що тут обрати? «I changed my employment”
-
Біля 3 місяців тому
-
Прямо зараз? Чи раніше?
-
Так, і там буде потім опція termination of employment
-
Вибачте, будь ласка, за таку кількість питань. Воно далі не пропускає, якщо не вказати роботодавця
-
Ні, це не ваші гроші, а банку, то ми обговорювали як оплатити картки PR на федералці, якщо у тебе недостатній ліміт на карті. Там тільки кредитка йде
-
Ні, не завершилась. Сказали, чекати травня, щоб тримати паспорт. Кажуть, що будуть якісь роз'яснення.
-
348 повідомлень від 10 ранку 😁🙈 Вітаю всіх із отриманням LAA за спецвибірокою! Пам'ятайте, відео #3 пояснює як заповнити аплікацію на номінацію. У відео для SWM. Для тих, хто йшов по SWO, зробіть відповідні зміни. Ваш профіль оновиться через 48 годин.
-
Теж так думала. Дякую.
22 Jan 2023, 05:40
156546/233906
about an hour ago