Імміграція до Манітоби
-
Лише з ноутбука показало після введеного паролю.
-
У всіх 60😎. Але в SWM or SWM який був у тої людини бал?
-
Сьогодні взяли людину у якої 60 балів
-
Манітоба почала працювати!) Всіх вітаю з LAA! 🤝🏻
-
Просто для статистики) Тільки що повернули кошти за подачу на номінацію. Номінація ще не отримана, чекаю від Листопада 2023)
-
Доброго дня, дуже потрібна допомога, з подачею на MPNP. Зробила аккаунт и заповнюю по working skills, подаємося втрьох з чоловіком і сином. Чоловік працює але екзамен не здавав, а я здала і як тепер це вказати, я зробила аккаунт и вказала його NOC а потім питання здан екзамен чині і що мені вказувати що так чи ні? Це ж не він здавав и чи це ми робимо взагалі з сімʼї хто здавав? Допоможіть будь ласка розібратися
-
Мене так з хати вигнав канадець, у якого я знімала кімнату 8 місяців, все було так добре, посміхався мені завжди, а потім поставив всюди камери, і навіть дверний дзвінок з камерою і коли йому не сподобалось, що я вказала на свої права і не стала підписувати контракт на його умовах, він просто в той же день виставив всі мої речі на вулицю, покликав друга, щоб я не дай Боже щось не зробила, вийняв двері з моєї кімнати, щоб остаточно я не залишилась. Це був урок на все життя, що ніколи не довіряти людям на слово і завжди мати документ, який буде підтверджувати права.
-
Це не є нормально невже все на роки вперед зайнято