Імміграція до Манітоби
-
Пробуйте ще
-
Ні, не потрібно. Для всіх: якщо ви маєте профіль SWM і вас вчора відібрали - ви продовжуєте заповнювати все як для SWM.
-
В мене 80 балів, якщо я вірно порахувала. Все є, не заявка, а мрія😅
-
@OksanaGrm хоче кікнути Марк з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Приветствую! Предлагаем сoтрудничествo в сфере криптовалют Занятoсть до 2 чaсов в дeнь.Пoтенциaл дoхoдa: 3000 $ в мeсяц. Обучeние и поддeржка для быстрoгo старта.Работать можно в любой точке мира. За подробностями пиши "+" в л.с
-
Відбирали не по балах. Ви повинні набрати 60 кваліфікаційних балів, мати здану мову. Також можливо був ліміт на аплікації ,який не оголошували.
-
Вас не прийняло по SWO. Вас відібрали, бо у вас є 60 кваліфікаційних балів та мова. Ви дальше продовжуєте відповідати на запитання як для SWM, так само як і для EOI SWM.
-
Доброго ранку, скажіть будь ласка як дізнатися, що подавалися по SWM, а прийняли про SWO?
-
Обов'язково. Спеціальне поле є у формі.
-
Якщо є можливість зробити витяг диплому з Дії чи ЄДЕБО, то це також підійде. Але потрібно написати лист пояснення
-
Доброго дня! Я отримав пропозицію щодо зміни позиції на роботі, чи потрібно повідомляти про це офіцера ? Компанія залишається та сама( подавався по SWM, зараз на провінційному етапі)
-
У всіх не спрацьовує, очікуйте номінацію. Все буде добре, не потрібно падати духом.
-
Перевірте спам. Це раз. По друге зайдіть в MPNP account і подивіться чи є зміни.
-
Ну тоді не знаю. Дуже дивно, що вас не відібрали. Всіх, кого я знаю, то відібрали не важливо чи 60 чи 75 балів було. Також не залежить від профілю. Головне 60 кваліфікаційних балів та мова.
-
Отримали?
-
Доброго ранку, вже витягнув з дії. Тобто цей витягнутий диплом з дії не треба якось завіряти? просто підгрузити його в поле диплом, а в поле для додатку лист пояснення?
-
Пан Вес знайшла в чаті таке повідомлення про стаж роботи то офіцерові головне щоб було 1560 годин?
-
Не звертайте увагу на вибірку. Вам лист прийшов, чекаєте 48 годин і подаєтесь за тою програмою, за якою заповняли ЕОІ.
-
Добре, спасибі вам. Скажіть будь ласка чи впливає коли видано LAA - це і я показник за якою вибіркою відібрали?
22 Jan 2023, 05:40
157133/236993
10 minutes ago