Імміграція до Манітоби
-
Я правильно розумію, потрібно заповнити цю форму і потрібно отримати відповідь від них, чи можна просто повідомити і змінювати
-
Ок, Дякую!
-
Пані Оксана, що потрібно прикласти? Ви читали моє питання і мою ситуацію? В мене диплом і додаток двомовний! Але єдине тільки в ч/б кольорі. То як мені вийти з ситуації? Витяг диплому з дії зробив. То що куди підгружати? От і питаю.
-
Я б зробив так. Перекласти витяг з Дії. Надати чорно-білі дипломи Надати додатки до них у полі Transcript Додати витяг з Дії та переклад як others. При завантаженні документів у полі additional details пояснити , що то за витяг за витяг та чому у вас чорно-білі документи. Але це моя особиста думка.
-
Почув. Диплом з дії вже йде двомовний, його не треба перекладати виходить. То я б спробував так: 1. Витяг з дії + ч/б диплом в одному файлі загрузити в поле дипломи. 2. А в поле Transcript завантажити тільки ч/б додаток так як немає нічого. 3. В additional documents завантажити лист з поясненням чого в ч/б і чого я так зробив. Як Ви вважаєте ?