Імміграція до Манітоби
-
-
Для федеральної потрібно. WES відправляє готовий звіт одразу до IRCC Ось Ваше речення. Давайте не будемо тут розбірки влаштовувати, але я Вам гарантую, що 80 % новачків, прочитавши це, зрозуміють, що оцінку диплому WES їм потрібно робити, якщо планують іммігрувати через провінційну програму Манітоби.
-
Тоді краще настільки не рекомендувати, або казати, що я так думаю, це не 100 % правильна інформація - це чисто моє власне припущення, з того, що я прочитав тут, в Інтернеті знаходив, чисто логічно так, мабуть, воно виходить, оскільки, багато учасників цього чату поради тут сприймають як керівництво з експлуатації та дій 🙂 Ну, і в більшості випадків тут правильна інформація, але от такого плану поради, якщо ви не керуєтеся першоджерелом або ж проходили цей процес самостійно, тому точно знаєте, краще не давати, щоб не вводити в людей в оману, або ж, ще раз повторюся, зазначати, що це чисто припущення-думка... Значить, якщо імміграційна програма Манітоби для українців, хто приїхали по візі CUAET, то на даний момент ні для подачі на провінційний етап (номінацію провінції), ні на федеральний потім на PR оцінки диплому(ів) WES не потрібно і та селв-ессесмент форм теж не потрібна у даному випадку.
-
Я не впевнений, але якщо логічно подумати можна прийти до виводу, що потрібна. Є градація освіти і ви отримуєте за неї бали в залежності від вашого диплому, не важливо провінційна чи федеральна програма. Як в IRCC зрозуміють до якої категорії відноситься ваш диплом спеціаліста або диплом про професійну освіту? Для цього і існує World Education Services - щоб надати професійне заключення
-
Та селв-ассесмент форм потрібна лише у випадку подачі як skilled worker overseas: тут в цьому чаті у даних умовах же 90 % ведуть мову про те, що будуть подаватися на імміграцію (якщо будуть), то як такі, хто вже приїхав до Канади по CUAET, а там півроку відпрацював, і подача на номінацію - для чого Вам та форма, WES тощо? Чи у Вас таки подача як Skilled Workers Overseas?
-
Доброго дня/ночі) питання 2: для евалюації через WES додаток до диплому обов'язково необхідний. Якщо диплом та додаток не на англійській потрібно перекладати з підтвердженням нотаріусу. Достатньо тільки диплому магістра, бакалавр скоріш за все не знадобиться (тільки по запросу WES у разі додаткових питань щодо вашої програми навчання). Диплом спеціаліста як правило визнають як Master's, але якщо навчались на заочці можуть визнати як бакалавра (так писали). Вони дивляться на кредити в додатку і оцінюють диплом виходячи з них. В мене 2 дипломи спеціаліста, обидва на заочці визнали як two Master's 🤷♂️ Але я не проти, дякую їм ☺️ Питання 1: не впевнений щодо провінціальної, але скоріш за все потрібно робити і для неї. WES відправляє готовий звіт одразу до IRCC
-
Потрібно летіти, допомогу дають, головне зразу робото знайти
-
Більше підходить третій варіант. В мене було так. Але також був спеціаліст, то я вказував вищу освіту.
-
Коледж буде рівний - Diploma