Імміграція до Манітоби
-
Ви ж показуєте свої свідоцтва про розлучення та нове про одруження? А рішення суду у вас є?
-
Підкажіть. Один з подружжя, хто буде подаватися як головний аплікант по SWM, вже відпрацював півроку на фултаймі, а інший працює 11 місяців на фултаймі. Чи є сенс другому допрацьовувати до року? Чи збільшує це бали/шанси на якомусь етапі для сім'ї? (Бо другому дуже хочеться змінити роботу). Якщо так, то краще родиною подаватися коли другий допрацює до року?
-
Мій малий найшов відео… я з цього відео не дуже зрозуміла куди і шо нажимати, але потім поцикала, поцикала і знайшла 😅. Буду пробувати. Як вийде скажу. Можете мені написати, то поділюсь результатом, бо тут Вас загублю.
-
Скажіть будь ласка яке рішення суду повинно бути? Бо наприклад у мене лише документ від суду про розлучення та документ на виїзд дитини. Батько аліментів не сплачує та дитиною не цікавиться. Маю лише лист про розмір боргів. Хотіла почати суд про позбавлення батьківських прав, але в Україні сказали, що ми маємо особисто приїхати в Україну і що справу просто так не розпочати. Сестра не може зробити цього по довіреності. Не знаю чи є адвокати, які можуть взятися за цю справу на відстані. В принципі малому ще рік до повноліття, але не знаю що робити. На федеральному етапі думаю вже не треба буде додавати ці документи, а от на провінційному…. якщо скажуть..
-
Ви в Канаді, дитина в Канаді. Чоловік в Україні. Як визначити з ким проживає дитина? Зробіть довіреність на федеральний рівень. А на провінційному етапі у вас може навіть такого питання не виникнути
-
Не хочу Вас невірно зорієнтувати. Можливо хтось зможе більш кваліфіковано порадити на рахунок цього. Бо в мене була ситуація, коли обоє батьків заїхали в Канаду разом з дитиною і вже в Канаді розлучилися. Тому певно саме такі документи підтягувались до аплікації. Ми додали кастоді агрімент, де визначили час перебування з дитиною і тд.
-
Спочатку це був безкоштовний консультант для українців, як я розумію від уряду, але потім вона почала брати кошти за свої послуги.