Імміграція до Манітоби
-
Більше підходить третій варіант. В мене було так. Але також був спеціаліст, то я вказував вищу освіту.
-
Коледж буде рівний - Diploma
-
Доброго вечора, спільнота! Підкажіть будь-ласка, при подачі на провінційну номінацію, а згодом і на PR, чи необхідні повністю євалуйовані через WES та Українську сторону дипломи (бакалавр+магістр) чи достатньо буде переведених вільно але затверджених через Імміграційний центр? Питання 2: Чи вкрай необхідні окрім дипломів додатки до них?
-
Просто який єквівалент в Канаді цієї освіти
-
Просто в коледжі прискорена програма, ні я все маю, маю атестат о заквнченні середньої освіти, і маю цей диплом
-
Так мені в коледжі і атестат дали як закінчення 11 го
-
Може хто знає, а якщо це коледж, ветеринарний, після 9 того класу, 4 роки навчання, то це хто ?
-
Після wes ваш спеціаліст стає могістр, якщо пощастить
-
Магістра дають після закінчення магістратури. Спеціаліст - це щось середнє між Бакалавром і Магістром.
-
Могістр
-
Так все таки, наш "диплом спеціаліста", це канадський Бакалавр, чи вище? Багато хто каже, що це Master's degree, але насправді Master's - це наш ступінь Магістра, а не спеціаліста. Наш "спеціаліст" - це швидше їх Bachelor's + postgraduate program, виходить так? Тобто незалежно бакалавр ти чи спеціаліст, все одно вибираємо "One post-secondary program two years and longer"? Хто вже евалюював свій диплом у WES, як там визначили?