Імміграція до Манітоби
-
Перевірте все на самій першій сторінці заявки. Там буває, злітає інформація і тому помилку видає на останній. З того, що було у людей: кол-во депендант, адреса у чоловіка, ще щось.
-
+380 (67) 354 59 53 Я сюди зверталася, вони з Тернополя, роблять з афідевітом,
-
Для федерального етапу вистачить і закордонного
-
Український паспорт відновити ніяк не можна, тільки в Україні
-
А може знаєте як його відновити, тут в Канаді? ( вибили вікно вкрали гаманець, а там була картка) В Дії все є, і фотки є. А фізичного немає.
-
А якщо дитині на федеральному етапі вже буде 18? То згода все одно потрібна? Чи її запросять ще на провінційному етапі? Дякую
-
Колишній в Польщі і взагалі на жодні повідомлення не відповідає. Навіть щоб вивести дитину до Канади і взяти на це дозвіл мені прийшлось тиснути на його родину, що якщо не дасть дозвіл то через посольство депортують в Україну. Такими правдами і неправдами я вибила той нещасний дозвіл.
-
Та згода потрібна тільки для процесу подачі на ПР, а не номінації
-
770 грн з доставкою новою поштою😀
-
Нарешті отримали свою номінацію 29 July 2023 submitted 04 April 2024 in process 30 April 2024 completed 1 May 2024 LOA
-
Але вітаю!)
-
І це тільки номінацію, а ще скільки чекати на федеральному етапі….
-
Перекладав в Україні скинувши копії на вайбер , два свідотства , два атестати , два додатки за це все 1380 грн і два дні очікування . Переклади з печаткою агентства так як треба на PR
-
Інструкція про яку каже пан Wes для свм, але там різниця буквально в одній галочці. Тому дивіться відео, заповнюйте заявку по інструкції але у тих моментах де різниця з сво зробіть відповідні зміни…. Подивіться відео і стане все зрозуміло
-
Я прочитала ваше повідомлення і Ви пишете : "Для тих, хто йшов по SWO, зробіть відповідні зміни." Я хотіла уточнити які саме зміни потрібно зробити, оскільки я теж йду по SWO
-
Ми чекаємо
-
Вітаю
-
Дякую за роз'яснення
-
Подивіться відео, воно по сво youtu.be/o7SIo9gY2uE?si=7c1EoRezCpfoiJJh
-
Як зроблю - скажу😆
22 Jan 2023, 05:40
157411/230031