Імміграція до Манітоби
-
Ми ще не зловили 😬… лиш будемо лапати. Маємо рік часу до повноліття.
-
Дякую та і я про то… золотий той паспорт буде. Ще й з роботи треба відпрошуватись (. Ну але хоча б ще не в Україну летіти… і на тому дякую 😅
-
Police Certificates and Clearances – ORIGINAL From each country or territory where you have lived for six or more months in a row since the age of 18. - на провінцій етап на номінацію потрібно одразу надати довідки про несудимість?
-
Всі привіт. Порекомендуйте будь ласка перекладача з України ті хто вже робили в нього переклади та отримали вже номінацію. ( у пошуку нічого не можу знайти). Дякую.
-
Дякую, я теж так думала, але чомусь в переліку побачила ось це
-
Так, можна сьогодні.
-
@Portunol В чаті є ще контакти перекладачів. Пошукайте #переклад
-
Питання по довідці про несумісність:чи треба щоб у неї були зазначені зміни прізвища дружини 16 років тому? Чи досить довідки з останнім призвищем?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, основний заявник на федеральному етапі хоче змінити роботу (NOC той самий, обовʼязки ті ж, кращі умови). Вже пройшло 10 робочих днів як всю необхідну інформацію засабмітили через веб-форму MPNP. Новий роботодавець звісно попереджений і чекає, але вже пройшло по факту два тижні з моменту отримання Job Offer і заповнення веб форми і стає тяжкувато його просити ще почекати…. Чи маємо ми строго чекати листа-погодження від MPNP в такому разі чи можна все таки почати роботу на новому місці? Дуже не хочеться втрачати гарну можливість але і перекреслити всі докладені зусилля по імміграції теж не варіант…
-
Хто скаже,це правда чи ні?