Імміграція до Манітоби
-
@Wes @Val Підскажіть, будь-ласка, чи можна, вже сьогодні, зайти в свій профіль і відкоригувати цю позицію з роками стажу, щоб система перерахувала кількість балів, щоб розуміти для себе, що робити далі. Дякуємо.
-
Що можливо? Зміна прізвища не можлива?
-
Дякуємо Вам за відповідь 🙏
-
Зворотню доставку не оплачуєте, тільки за послугу надання довідки. Вони опрацьовують досить швидко. Лист йшов місяць в Польщу, а ще через 2 тижні я вже отримала довідку в Канаді.
-
Я замовляла взимку. Оплатила переказом SWIFT на реквізити, вказані в них на сайті. Скинула трохи більше грошей, якщо раптом різниця в курсі долара повпливає. В конверт додала підтвердження оплати. В мене RBC. Все ґуд, довідку отримала за місяць і 2 тижні. @довідка про несудимість Польща
-
immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/swo/eligibility/ Порахуйте чи набираєте 60 балів
-
Чи має бути новий? І друга дитина вписана це ок?
-
Скажіть будь ласка пан Вес якщо паспорт продовжений в одної дитини він підходить для ПР?
-
Дякуємо за вашу допомогу і за ваші відповіді 🙏 Зараз ще 1000500-й раз перерахуємо, але, нібито, все Ок, набираємо більше 60 балів.
-
Все одно мені казали що невірна інформація про стаж роботи це серйозна помилка це ж знижує бали навіть якщо є 60 і більше
-
Дякую Вам. Тобто треба замовляти нову довідку?
-
Хоч бери і їдь в Україну просто золотий паспорт , бачила в Йорданії є місця😊