Імміграція до Манітоби
-
Казали люди треба їм свої дані дії давати і 150₴
-
Доброго вечора чі потрібно вказувати в education шкільну освіту якщо немає атестатів про середню освіту
-
Таке потрібно карати взагалі то
-
Це не погано Це незаконно вважаю
-
Не знаю, недобре це з Канади виїжджати дорого і для ПР не знаю чи це плюс щоб назад пустили у мене дитина вписана в паспорт то Німці і поляки годинами тримали
-
Це якась жесть
-
Добрий вечір, вчора була якась вибірка?
-
Вітаємо, vshs! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаю, спільното! Допоможіть уникнути помилки🙏 При заповненні ЕОІ вказав зв'язок через роботу, а також друга - заради додаткових балів, бо вважав що 776 замало..Але за друга балів не додало як видно на другому скріні анкети ЕОІ(( Прийшов LAA (внизу листа написано: MPNP - Skilled Worker, напевно це означає SWM) і тепер НЕ розумію чи потрібно мені друга підтверджувати❓ ( Просто балів за нього не дали, але на першому скріні анкети ЕОІ видно, що я таки додавав зв'язок через друга...) Всі 52 смс про друга в пошуку перечитав, схожого питання не було..можливо комусь теж знадобитися відповідь на схожу ситуацію. Заздалегідь дякую.
-
Всім привіт. Підскажіть, будь-ласка, чи не потрібно, десь, завіряти "Витяг про несудимість" ? Брали, щойно, через сайт МВС. Будемо дуже вдячні за допомогу.
-
Будь ласка, підкажіть, я так і не зрозумів за освіту. Чи не виникне питань , якщо я вкажу тільки останню школу в якій я отримав атестат але дату навчання вкажу не 4 останніх роки як було, а 11 . Чи порівнюються данні з подачі на візу? Бо там вказані обидві школи