Імміграція до Манітоби
-
На сайті mpnp є калькулятор, і навіть в цьому чаті скидали його вчора Але якщо celpip здавали то overall по найнижчому балу
-
Якщо я здав мовний екзамен і у мене там 4 і 5 а загально стоїть 5. Language scores Overall я ставлю 5 чи 4? English self-assessed score я вибираю CLP 4 чи 5?
-
Підготуйте документи на обох дітей в перше консульство, куди будете їхати, можуть зробити паспорти одразу для двох, якщо у вас все буде готове
-
Ось калькулятор
-
Помилка не зникає Я додала job offer і назва така ж сама
-
Уважно почитайте що там пише, і виправте.
-
Чи знає хтось як це можна виправити ?
-
Доброго вечора ,чи була у когось така помилка ?
-
Не співпадає назва працедавця у 3 та 7 вкладках!
-
Видаліть і заново прикріпіть, точно щось не правильно.
-
Все ,знайшла Велике дякую !
-
Назва поточного канадського роботодавця у Employment and Job Offer має свіпадати на 100%/ Жодного лишнього пробілу чи знаку.
-
Уважно заповніть ще раз назву роботодавця у тих полях, може бути лишній пробіл чи щось типу того!
-
Все однаково
-
Все має співпадати на 100%
-
Був зайвий пробіл
-
Усім доброго вечора. У мене є декілька запитань. 1. Якщо я подався по СВМ, а відібрали по спец вибірці, чи можу я витрачати зазначені гроші? 2. Чи є по СВМ прив'язка до роботодавця не головного апліканта? Теоретично так розумію, що прив'язки немає, тому що не головний аплікант міг бути взагалі без роботи на момент подачі але вирішив перепитати про всяк випадок. 3. Протягом 8 тижнів мені надішлють сертифікат підтверджуючий коммон лов. Чи можу я зараз подати всі документи на номінацію, а за кілька місяців довантажити сертифікат? Чи можна взагалі довантажувати документи протягом усього періоду очікування? Це ніяк погано не вплине?
-
1. Ви вкзали наявну кілкьість грошей, тоюто, ви поивнні її підтвердити банкіськими документами. ДлЯ SWM врахують вашу зарплату на фултайм роботі, але оскілкьи ви вказали кошти під час ЕОІ, то ви повинні показати ту суму. 2) Немає. 3) Можна довантажувати документи через власник кабінет Add Document. При завантаженні документу у полі Additional details вказуйте пояснення що то за документ і чому ви його надєте. Але для апілації ви повинні мати весь список документів, щоб податися
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, як зробити оцінку нерухомості в Україні, якщо вказуємо ,що маємо нерухомість при заповненні заявки?Дякую
-
Зараз там є нова процедура, витяг через державний сайт за пару хвилин, безкоштовно. Я його і переклала.
22 Jan 2023, 05:40
158307/234747
3 minutes ago