Імміграція до Манітоби
-
Ця форма обов’язкова тільки на подачу на федеральний рівень
-
Так і тому і питання відбор був з додатковим критеріем- нок,а не друг. Тобто друг не був крітеріем для видачі LLA
-
так і працюють вибірки із додаткоми критеріями, там бали за них також не дають. моя точка зору в тому, якщо інформація вказана в ЕОІ, то невідповіднсть буде видна при подачі аплікації. Офіцер обовязково дивиться ваш ЕОІ та порівнює, чи вся інформація відповідає дійсності в аплікації
-
Як буде сертифікат, то можливо і не потрібно
-
Я зрозуміла, дякую
-
Вам по суті і сертифікат той не дуже потрібен, якщо у вас проживання разом 2 роки, які ви можете підтвердити. Може ще Manitoba hydro вам приходить на двох, можно і пару листів додати. Також подача податкової декларації , де вказаний ваш common law партнер. Пишу з власного досвіду
-
Допоможіть будь ласка, подивилася відео про заповнення аплікації після LAA, заплуталася зі школою Я закінчила 9 класів, після був коледж, після університет В коледжі отримала атестат за 10-11 клас шкільної програми В інформації про школу я вказую і школу і коледж, чи тільки коледж бо там закінчила шкільну освіту? І ще питання з приводу debts Якщо на кредитці чоловіка є мінус в декілька тисяч, це вказувати як loan, чи не вказувати взагалі? Дякую
-
Підкажіть будь-ласка, а який саме документ про податки? Там де написано 2023 Tax Return Summary?
-
Ми разом подавали дві декларації але в особистому кабінеті нічого не можемо визначити, який саме необхідно витягнути податковий документ? З гідро, що саме можна використовувати для підтвердження? Просто біл у якому ми вказані обидва їм підійде? І ще у формі 5409 запитують про бенефіти. Ми на роботі вказали один одного в бенефітах і у нас є папери, які ми заповнювали і відправляли роботодавцю, але вони без печаток їм підійдуть такі докази?
-
вимоги завіряти немає. але ми, особисто, завірили були за $50
-
Дякую
-
Так, зі школою розібралася Що робити з грошима на кредитці? Вказувати чи ні?
-
сертифікат теж є не поганим доказом одним з*
-
51 St Anne's Rd UNIT B, Winnipeg, MB R2M 2Y4
-
ось це вказує на те, що ви подавалися на податки, як сімʼя за бенефіди я просто зробила скріншот з робочого кабінету свого на сайті, де вказано, що мій чоловік включений в мої бенефіди я в його беневіди була довавлена значно пізніше, то вже нічого і не донадсилали тим більше в декларації вказували те, що було на той момент
-
А можете підказати, де ви завірили?
-
я робила через бухгалтера, тому всю інформацію мені надіслали минулого року через волонтерів робила, то теж такий же папірчик видали
-
Я не можу ніде знайти форму Т1. Де вона зховалась?
-
Your employer must provide one to you. Via mail or digitally.
-
Sorry, my bad. Messed up a bit... Yeah, T1 is in account.
22 Jan 2023, 05:40
158347/235342
6 minutes ago