Імміграція до Манітоби
-
Так. І коли завантажуєте переклад, то треба ставити галочку що то переклад
-
Всім привіт. Будь ласка може хтось знає. У мене паніка. До 31 березня була можливість подати аплікацію на подовження ворк перміту ще на три роки. Я подала на себе і на дітей. Вчора отримала нові Візітор рекорд на дітей. Старі були 29.10.2022 - 28.10.2025. Нові 25.04.2024 - 25.10.2024. Замість трьох років - 6 місяців. MUST LEAVE CANADA BY 2024/10/25. Я трохи в шоці. Може хтось знає, чи скасовують нові документи попередні? По мені відповіді ще нема, лише дитячі отримала.
-
Дуже вдячні Вам за відповідь і допомогу 🙏
-
Ви отримали лист чи паперові документи?
-
Не під скажу тоді, почекайте коли люди прокинуться
-
Вже вчора паперові документи.
-
Багатьом дітям скоротили Зачекайте свій. Якщо в вас буде довше, подасте ще раз, щоб продовжили, через те, що в вас довже Можливо, дасть відповідь хтось інший. Не хвилюйтесь. Головне, щоб вам дали на довше
-
Ви вже отримали картки? Ми ще ні, чекаємо 2 місяці з хвостиком. Я їм після 6 тижнів очікування телефонувала, то казали, що не друкували. Обіцяли роздрукувати і відправити — і от знов пів місяці тиші. Треба знов телефонувати(
-
Дякуююю 🙏🙏🙏
-
Навіть ворк перміти із меншим терміном ніж були попередні дають? Жах.
-
Добрий день! Чи не буде проблемою, якщо на етапі подання документів на провінційний етап я з нареченою буду у статусі common-law, а пізніше коли треба буде подавати документи на федеральний етап, ми уже будемо офіційно одружені. Наперед, дякую😊