Імміграція до Манітоби
-
Вже вчора паперові документи.
-
Багатьом дітям скоротили Зачекайте свій. Якщо в вас буде довше, подасте ще раз, щоб продовжили, через те, що в вас довже Можливо, дасть відповідь хтось інший. Не хвилюйтесь. Головне, щоб вам дали на довше
-
Ви вже отримали картки? Ми ще ні, чекаємо 2 місяці з хвостиком. Я їм після 6 тижнів очікування телефонувала, то казали, що не друкували. Обіцяли роздрукувати і відправити — і от знов пів місяці тиші. Треба знов телефонувати(
-
Дякуююю 🙏🙏🙏
-
Навіть ворк перміти із меншим терміном ніж були попередні дають? Жах.
-
Добрий день! Чи не буде проблемою, якщо на етапі подання документів на провінційний етап я з нареченою буду у статусі common-law, а пізніше коли треба буде подавати документи на федеральний етап, ми уже будемо офіційно одружені. Наперед, дякую😊
-
Найбільша помилка, яку роблять люди - це подать на нові перміти, якщо ще залишилося 1-2 роки діючого перміту. Я підозрюю, що через нові правила та бажання уряду зменшити кількість тимчасових резидентів у Канаді, IRCC не дивиться чи це українці і деколи ставить мені дати, ніж були у попередніх пермітах.
-
А чи не стане перший із більшим терміном не дійсним, на підставі виданого нового із меншим терміном?
-
Вибачте, не розумію. Спочатку видали документ, в якому вказано покинути Канаду до листопада 25 року. Так попереду ще півтора року але це вже не три, і оскільки дали можливість подовжити то яка ж це помилка скористатись такою можливістю, хто ж знав. Тепер присилають новий документ, що ми передумали, вас забагато, покиньте Канаду до листопада поточного року. У вас на все про все 6 місяців від сьогодні. PR за такий термін реально отримати? Чи все казочці кінець вертайтесь додому. Холодний душ.
-
Ще є надія що мені пізніше таки подовжений прийде, аплікація досі на розгляді. Але це вже ризикова стресова ситуація, на підставі досвіду інших людей у чаті як ви сказали.