Імміграція до Манітоби
-
Дякуююю 🙏🙏🙏
-
Навіть ворк перміти із меншим терміном ніж були попередні дають? Жах.
-
Добрий день! Чи не буде проблемою, якщо на етапі подання документів на провінційний етап я з нареченою буду у статусі common-law, а пізніше коли треба буде подавати документи на федеральний етап, ми уже будемо офіційно одружені. Наперед, дякую😊
-
Найбільша помилка, яку роблять люди - це подать на нові перміти, якщо ще залишилося 1-2 роки діючого перміту. Я підозрюю, що через нові правила та бажання уряду зменшити кількість тимчасових резидентів у Канаді, IRCC не дивиться чи це українці і деколи ставить мені дати, ніж були у попередніх пермітах.
-
А чи не стане перший із більшим терміном не дійсним, на підставі виданого нового із меншим терміном?
-
Вибачте, не розумію. Спочатку видали документ, в якому вказано покинути Канаду до листопада 25 року. Так попереду ще півтора року але це вже не три, і оскільки дали можливість подовжити то яка ж це помилка скористатись такою можливістю, хто ж знав. Тепер присилають новий документ, що ми передумали, вас забагато, покиньте Канаду до листопада поточного року. У вас на все про все 6 місяців від сьогодні. PR за такий термін реально отримати? Чи все казочці кінець вертайтесь додому. Холодний душ.
-
Ще є надія що мені пізніше таки подовжений прийде, аплікація досі на розгляді. Але це вже ризикова стресова ситуація, на підставі досвіду інших людей у чаті як ви сказали.
-
Це вже не лист, в листі були ті самі дати і я ще надіялась що це щось не те і в документі буде все добре. Реальні фізичні документи вчора прийшли. Поки тільки на дітей, VISITOR RECORD.
-
Так, мабуть, треба ще й написати
-
Жах. Я чомусь думала, що уж на цьому етапі все буде в межах визначених термінів, наївна 😅
-
Я написав ,що ми маєм їхати на весілля на початку червня . Вони сказали що перша карта і так робиться urgently. When you become a permanent resident (PR), you receive your PR card by mail after you give your Canadian address to IRCC. Because of the importance of obtaining your first PR card, the process is already considered urgent. There is therefore no urgent procedure for new PRs. However, there are other documents you may use if you must leave the country before receiving your PR card. Please visit our website to verify what other documents are accepted if you need to leave Canada without the PR card: • You may apply for a permanent resident travel document at a Canadian Visa Office located outside Canada before returning to the country, ◦ the travel document is normally valid for one entry, or • You may return to Canada in a private vehicle. If you want to find out how long it may take to process your first PR card, please visit the processing times page.