Імміграція до Манітоби
-
‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй 💬 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa - @Mentorr_Leon
-
office@pravolaw.ca
-
А можете підказати де саме завіряли?
-
Вибачте , а ви випадково не знаєте які саме запрошує документи коли потрібно підтвердити друга?
-
Ось адреса
-
Знайомий чекав 6 місяців,потім подзвонив їм,переслали PR пластів за 3 дні.
-
Ми отримали ПР на початку січня. Картки прийшли в кінці лютого. Але ми їм дзвонили на гарячу лінію десь в середині лютого і процес пішов тільки після дзвінка і живої розмови з офіцером. У нас був Монреаль.
-
По якому номеру дзвонили в Монреаль?
-
У нас Монреаль був на початку, а eCoPR вже Калгарі видавали. Може, там з картками повільніше 😁
-
Вони навіть не розмовляють ,якщо не пройшло 45 днів. Тому що це стандартний час на розгляд карти . Якщо у Вас був Монреаль то нормальний час це два тижні , моїм знайомим Монреаль прийшов за 5 днів після того як фото прикріпили.
-
А, ок. Тому таке може бути. Україна значить дала знати, що такі паспорти вже не дійсні.
-
Можете скріншот зробити і вислати будласка
-
Так
-
Хіба таке є в загоні? Що попередньо продовжені паспорти є надійними?
-
Вибачте, в мене питання. Мені прийшла відмова на візу по причині неоплати за візу. Але я оплатив та є скріни. Чи може бути це через те, що по новому закону о мобілізації паспорт, який продовжили печатью - не є дійсним ?
-
www.facebook.com/share/r/BZmVgaXEgp4Wd7Gk/?mibextid=31ks6x 😁
-
Усім привіт Скільки зараз коштує зняття обмежень з веркперміту?
-
Або ссилку
-
А де ви взяли номер офіцера ?) Поділіться😅
-
Ну і добре, бо почав шукати і хвилюватися, сам якраз на такому продовженому паспорті
22 Jan 2023, 05:40
158406/236146
30 minutes ago