Імміграція до Манітоби
-
По якому номеру дзвонили в Монреаль?
-
У нас Монреаль був на початку, а eCoPR вже Калгарі видавали. Може, там з картками повільніше 😁
-
Вони навіть не розмовляють ,якщо не пройшло 45 днів. Тому що це стандартний час на розгляд карти . Якщо у Вас був Монреаль то нормальний час це два тижні , моїм знайомим Монреаль прийшов за 5 днів після того як фото прикріпили.
-
А, ок. Тому таке може бути. Україна значить дала знати, що такі паспорти вже не дійсні.
-
Можете скріншот зробити і вислати будласка
-
Так
-
Хіба таке є в загоні? Що попередньо продовжені паспорти є надійними?
-
Вибачте, в мене питання. Мені прийшла відмова на візу по причині неоплати за візу. Але я оплатив та є скріни. Чи може бути це через те, що по новому закону о мобілізації паспорт, який продовжили печатью - не є дійсним ?
-
www.facebook.com/share/r/BZmVgaXEgp4Wd7Gk/?mibextid=31ks6x 😁
-
Усім привіт Скільки зараз коштує зняття обмежень з веркперміту?
-
Або ссилку
-
А де ви взяли номер офіцера ?) Поділіться😅
-
Ну і добре, бо почав шукати і хвилюватися, сам якраз на такому продовженому паспорті
-
1. Бо там такого нема. 2. Закон ще не вступив в силу.
-
В січні також.
-
Не можу знайти жодної інформації на рахунок цього, може десь в тексті закону нового але він гігантський і скоріше заплутатися можна ніж знайти щось
-
Дякую
-
Десь вище в чаті писали 155$
-
Це не номер офіцера а загальний IRCC. Call the IRCC Call Centre (1-888-242-2100), from within Canada only, Monday to Friday, 8am to 4pm local time, except for statutory holidays).
-
Усім привіт Підкажіть що писати у вкладці про роботу у анкеті на номінацію якщо не працював з 2019 по 2022? Дякую
22 Jan 2023, 05:40
158413/235652
3 minutes ago