Імміграція до Манітоби
-
www.facebook.com/share/r/BZmVgaXEgp4Wd7Gk/?mibextid=31ks6x 😁
-
Усім привіт Скільки зараз коштує зняття обмежень з веркперміту?
-
Або ссилку
-
А де ви взяли номер офіцера ?) Поділіться😅
-
Ну і добре, бо почав шукати і хвилюватися, сам якраз на такому продовженому паспорті
-
1. Бо там такого нема. 2. Закон ще не вступив в силу.
-
В січні також.
-
Не можу знайти жодної інформації на рахунок цього, може десь в тексті закону нового але він гігантський і скоріше заплутатися можна ніж знайти щось
-
Дякую
-
Десь вище в чаті писали 155$
-
Це не номер офіцера а загальний IRCC. Call the IRCC Call Centre (1-888-242-2100), from within Canada only, Monday to Friday, 8am to 4pm local time, except for statutory holidays).
-
Усім привіт Підкажіть що писати у вкладці про роботу у анкеті на номінацію якщо не працював з 2019 по 2022? Дякую
-
Та це не офіцери, це прості робочі . Якщо Монреаль , то все ок . Вони там швидко все роблять . Калгарі можна очікувати і пів року . Ці теж пишуть в офіс , але ніякого результату це не дає
-
Може залежить на якого офіцера попадете. Мені сказав, що дійсно вже довгенько чекаєте і я їм напишу щоб пришвидшили. Після цього отримали картки за 2 тижні.
-
Дзвонив ,я туди вже купа разів . Сказали ,що напишуть їм в офіс і на цьому все закінчилось . Коли дзвонив останній раз ,взагалі сказали аби я більше не дзвонив , бо забираю в них час 🥶 Що в мене все добре і потрібно тільки чекати 🙄
-
Всім привіт! Приходив запит на додатковий документ 6 березня, 7 березня було оновлено в трекері, що отримали і далі тиша (бекграунд чек з 14 лютого, біо+мед комплітед). І от майже через 2 місяці прийшов на пошту лист, що вони отримали якийсь документ і більше ніяких оновлень. Я вже не знаю, що це значить і чому так довго, в штати подорожей не було 🫠
-
Unemployment
-
Усім привіт Підкажіть що писати у вкладці про роботу у анкеті на номінацію якщо не працював з 2019 по 2022? Дякую
-
Вам треба буде додати її у номінацію, якщо ви не подастесь на федеральний етап ще
-
Self-employed або вказуйте реальну роботу, просто додайте пояснення, що ви не можете документально підтвердити
22 Jan 2023, 05:40
158421/235977
28 minutes ago