Імміграція до Манітоби
-
Вам треба буде додати її у номінацію, якщо ви не подастесь на федеральний етап ще
-
Self-employed або вказуйте реальну роботу, просто додайте пояснення, що ви не можете документально підтвердити
-
Homeworker
-
Ну я працавав, але довести не зможу
-
Я в EOI вказував що у мене 1 рік за останні 5,
-
Роботу на якій я зараз я вказав, але ж там за останні 5 років
-
Я працював на своїй землі, допомогав батькам. Як це правильно написати?
-
У самій вкладці про роботу треба щось писати , чи потім там у кінці пояснювальний лист писати?
-
Бали за цю роботу ви не можете отримати. Вже декілька прикладів вище з self employment та пояснюванням
-
І як потім писати у пояснювальному листі? у мене немає ж немає жодного підтвердження
-
Self-employed пишіть.
-
Ніхто не можете знати що і як ви напишете і що потребує офіцер. Але здоровий глузд підказує, що в більшості випадків цього вистачить
-
Потім вони не будуть ніякі документи вимагати ?
-
Self employed
-
Та мені не потрібно бали Я хочу зрозуміти, у самій вкладці про роботи писати це чи ні? Чи обовʼязково все що ти там пишеш підтверджувати документами? Я не хочу щоб потім у мене офіцер просив те чого у мене немає Ось питання
-
Добрий день. Підскажіть чи я правильно зрозумів? у полі Your intended occupation in Manitoba я написав ким я працію в канаді тобто Production Worker згідно job letter і досвід 1 рік. Цього достатньо чи все таки краще щось придумати?
-
Вам вирішувати. Ніхто не знає як точно потрібно чи як у вашому випадку буде найкраще. Тут можуть тільки порадити.
-
І ще питання, чи можна вказати self-employed якщо працювала на компанію, але підтвердження не зможу взяти?
-
Я не про бали кажу Просто чи взагалі писати чи ні саме у пункті про роботу. Self employed це ж самоозайнятий. Може homeworker краще
-
А якщо так вказати, то у всіх графах писати self-employed? Я маю на увазі там де «назва компанії, імʼя роботодавця»
22 Jan 2023, 05:40
158439/236155
30 minutes ago