Імміграція до Манітоби
-
-
Дуже дякую Тут поки ще рано говорити, але вже може з'явитися скоро проблема. Ще одне останнє питання мучить постійно. Основний аплікант чоловік. Паспорт закінчується в жовтні 2025. Ворк перміт до квітня 2025 Подала 3 місяці тому на продовження ворк перміт, поки тиша. Сподіваюсь, що дадуть до кінця паспорту, щоб виграти ще десь півроку часу. (На номінацію також вже 3 місяці подано, received) Новий паспорт виготовили. Ще в березні. Але його не отримає, скоріш за все. Бо летіти в Україну точно не будемо. Є свої нюанси бекграунду. Ризиковано дуже Паспорт світиться в дії (але як розумію, цього мало, треба ж сканкопії) Зараз всюди затримки в номінаціях. І тд. Отже, допустимо, часу вистачить отримати хоч номінацію. Допустимо, навіть aor. Але нового паспорту , скоріш за все, не буде, ніяк. ПИТАННЯ з усього вищесказаного То як закінчиться той, що зараз, а не отримано пр-процес зупиняють чи повністю відмова чи що? * от , допустимо, зараз в когось вже скінчився ворк перміт, знаходяться в Канаді. Це звільнення чи штрафи. Дуже підвішений стан.
-
Добрый вечір. Підкажіть, будь ласка, як зняти обмеження з Work permit?
-
Як на мене, то ви далеко дивитесь і хочете мати різні опції під різні варіанти продовження подій. Це нормально, але я би по-перше чекав розʼяснень від консульства. Паспорт в консульстві виробляли? То його мають видати навіть після прийняття цього закону, десь були ж пояснення щодо цього, що якщо послуга була замовлена до прийняття закону, то люди отримають свої паспорти. Щодо решти ваших запитань - в мене немає стовідсоткової відповіді. Сто відсотків, що аплікацію на ПР можуть поставити на паузу, якщо не буду діючого паспорту, і скоріш за все її поставлять на паузу, бо вже були такі приклади в чаті, якщо не помиляюсь. Але треба розуміти повну картину з паспортом, якщо він був замовлений в консульстві, то його мають видати.
-
В консульстві , Едмонтон Не дуже вдала була поїздка Відмовили для дитини Дуууже довго ловила слот , ледве один знайшла, чекали 2 місяці дату, полетів чоловік. На дитину ніяк не вдавалося спіймати Відмовили, лише чоловіка документи прийняли, хоча дитина мала, без біометрії, все було готово доя подачі А новий слот досі не можу зловити ніяк Так що з тими паспортами жесть якась З листопада це питання стоїть , роблю кроки, а нема паспортів