Імміграція до Манітоби
-
Добрый вечір. Підкажіть, будь ласка, як зняти обмеження з Work permit?
-
Як на мене, то ви далеко дивитесь і хочете мати різні опції під різні варіанти продовження подій. Це нормально, але я би по-перше чекав розʼяснень від консульства. Паспорт в консульстві виробляли? То його мають видати навіть після прийняття цього закону, десь були ж пояснення щодо цього, що якщо послуга була замовлена до прийняття закону, то люди отримають свої паспорти. Щодо решти ваших запитань - в мене немає стовідсоткової відповіді. Сто відсотків, що аплікацію на ПР можуть поставити на паузу, якщо не буду діючого паспорту, і скоріш за все її поставлять на паузу, бо вже були такі приклади в чаті, якщо не помиляюсь. Але треба розуміти повну картину з паспортом, якщо він був замовлений в консульстві, то його мають видати.
-
В консульстві , Едмонтон Не дуже вдала була поїздка Відмовили для дитини Дуууже довго ловила слот , ледве один знайшла, чекали 2 місяці дату, полетів чоловік. На дитину ніяк не вдавалося спіймати Відмовили, лише чоловіка документи прийняли, хоча дитина мала, без біометрії, все було готово доя подачі А новий слот досі не можу зловити ніяк Так що з тими паспортами жесть якась З листопада це питання стоїть , роблю кроки, а нема паспортів
-
Дууууже дякую за детальне роз'яснення. Так, хотілося всі варіанти пробувати, поки є час. Хоч не так багато його. Не так просто змінювати повністю життя з маленькимидітбми, якщо щось пійде не так. Тому всі соломинки дивоюся як постелити. Так, дуже уважно стараюсь читати. Але мені поки не віриться , що віддадуть паспорт. Подивимося, звісно. Але зрозуміло, що може бути пауза та що треба молитися за скорше отримання))
-
Теща не може сама літати. Спитались у консульстві, чи може її донька забрати паспорт, бо у двох літати трохи накладно. Чи може можливо через довіренність. Ні, тільки особисто. Чому не можна по пошті отправити як раніше? Ще виглядає вже не як знущання, а як помста.
-
Якщо чесно , мені здається, що це знущання зі слотами Люди місяцями намагаються хоч якось спіймати Я кожен день маю будильники на кожну годину З розуму так можна поїхати
-
У моїй ситуації , що краще зробити? Залишити все як є , маю на увазі віза у подовжених паспортах і стаді перміти видані на їх основі та нові паспорти без віз , чи все ж таки розпочати процес , щоб поставити візу у нові. На вашу думку , як поступити ? Бо геть запуталася . Чоловік в Україні і з такою ситуацією як у мене , не знаю як бути. Буду дуже вдячна вам за мудру пораду .