Імміграція до Манітоби
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка контакти роботодавців, людей або агенств які влаштовують до праці з наданням житла на перший час. Цікавлять готелі, фабрики, склади або ще щось. Дякую
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, можливо хтос знає - чи можу я з неповнолітньою сестрою (16 років) в‘їхати до Канади? Доручення від батьків нотаріально завірене буде достатньо? Буду дуже вдячна за відповідь!
-
Тут хлопець зранку скинув реквізити і просив допомогти вивезти свого дідуся із Донецької області. Це питання було адресоване йому, але він після цього видалив всі свої повідомлення.
-
На початку жовтня прилітаю до Вініпегу:))
-
Ми з чоловіком теж прибуваємо 19 вересня до Вінніпега. Також будемо раді знайомству
-
Доброго дня Хто може подсказати щодо відправки паспорта на вклейку візи Напишіть мені
-
Assiniboine Medical Clinic 633 Lodge Ave Winnipeg, MB R3J 0S9 Phone: (204) 958-6740
-
ми прилітаємо 1 жовтня 🙂
-
Я також прилітаю на початку жовтня до Вініпегу:)
-
Мы с женой планируем в Виннипег в конце сентября - начале октября ) Будем рады новым знакомствам _)
-
Доброго дня, э хтось у чаті, хто планує прибувати до Манітоби наприкінці вересня? Якщо є, то давайте знайомитися)
-
дякую!!😊
-
yes
-
Так, я знайшла, дякую. Там великий список мед.закладів у Манітобі. Тому виникло питання: чи у всіх них можна пройти обстеження безкоштовно?
-
panel physician Canada pershe posylannya v google
-
А в Манітобі безкоштовно у всіх акредитованих мед.закладах? Чи потрібно записуватись до конкретних?
-
Дякую!
-
Ні, але потрібно щоб клініка чи ви передали всі дані до IRCC
-
Тобто, навіть, якщо я пройду мед.огляд в Україні, мені все одно потрібно проходити в Манітобі? Чи я не так зрозуміла?
-
За 6 місяців роботи в Манітобі подаєтеся на ЕОІ, місяць чекати на вибірку (якщо є достатні бали), потім вам дається 60 днів для підготовки всіх документів, подаєте на НОМІНАЦІЮ онлайн. Номінація розглядається до 6 місяців (хоча зараз за 2-3 місяці для українців розглядають). Якщо вас обрали і надали номінацію, то подаєтеся на ПР. Розгляд на ПР до 27 місяців на сьогодні.
22 Jan 2023, 05:40
15865/232657
less than a minute ago