Імміграція до Манітоби
-
Христос Воскрес! Всім гарного настрою! Питання до «знатоків» Чи підходить апрентіс для PR? Якщо я працюю учнем електрика(маю картку учня електрика) на парттаймі і мені мій шеф пропонує фултайм. Чи є сенс у цьому? Або можливо порадите у кого можна це питання уточнити🤷♂️
-
Таке саме питання і у мене є 👂
-
Продовжую розбиратися з питанням школи та коледжу. Дружина закінчила 9 класів, потім коледж. Там отримала свідоцтво за 11 класів, диплом молодшого спеціаліста і вчилася далі. Дати навчання і видачі дипломів за 11 кл і мол.спец - однакові, по 4 роки. Але 9 класів плюс 4 роки, то виходить 13 років... Які вказувати дати навчання до отримання атестату 11 класу? По факту, або з атестату коледжу останні 4 роки ? 😵💫
-
Доброго дня. Маю кілька запитань по документах на номінацію. Така ж ситуація з роботодавцем. Будь ласка, скажіть Ви додавали оцінку майна у вкладку, де Ваші банківські виписки? У підтвердження досвіду роботи 6 місяців додавались лист від попереднього роботодавця, ворк перміт і ROE? Куди додавали лист від теперішнього роботодавця? Дякую!
-
Так, теж так думав зробити, дякую за пораду
-
Не факт, що ви отримаєте грін-карту. Тому до отримання самого статусу в США, відмовлятись від Канади не треба. У вас буде час поїхати подивитись, подумати. Десь рік часу у вас буде плюс-мінус, поки ви остаточно будете змушені зробити вибір на користь грін-карти. Також, якщо ви отримаєте ПР, то ви можете три роки з п'яти бути поза Канадою, щоб не втратити цей статус. У вас буде час зрозуміти переваги США та Канади, навіть якщо вже будете жити в США.
-