Імміграція до Манітоби
-
Так LAA. SWO ( та що без фінансів)
-
Це по спецвибірці, 30 квітня? Чи пізніше?
-
так, число років
-
Добре. Анкету потрібно також видалити, чи просто внести зміни?
-
Підкажіть по полю How long have you known this relative / friend?. Я можу тут написати "з дитинства" чи тут треба вказати конкретно число років?
-
Внести зміни після 60 днів
-
Привіт всім! Питання,можливо хтось останнім часом літав до Торонто на продовження паспорта,скажіть будь ласка,там черга велика о котрій годині потрібно займати, щоб реально встигнути все зробити за один раз.Дяккю хто відповість
-
Ні,я спіймати слот на подачу на новий паспорт не можу,тому хочу продовжити,там без запису жива черга
-
А чому займати? У вас слот на конкретний час?
-
Зрозумів
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, якщо не відберуть на номінацію то за скільки часу потрібно подаватись на закритий ворк перміт?
-
Це дискусійне питання,краще за один рік до дати закінчення WP,але вирішувати тільки Вам.Плюс перевірте чи захоче ваш роботодавець це робити.Закритий WP не так легко зробити
-
Доброго вечора. Получил лист LLA через друзів. Заповнив анкету, засобмітив. Але, там є пункт скільки ви знаєте друзів, я відповів 14 місяців, а їх знаю 16 місяців. Чи можливо це зминити, чи це може дати негатівни наслідки?
-
А чому не подовжити open work permit?
-
дякую, сподіваюсь на це
-
2 місяці не важливі. Головне, щоб друзі правильно заповнили settlement plan part 2, додали свої документи та пройшли співбесіду.
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=185&top=17
-
Я думав що не можна продовжити відкритий ворк перміт:) Вишліть будь ласка посилання, хотілось би дізнатись чи маю право на продовження)
-
А яка різниця між відкритим ворк пермітом і закритим?
-
Дякую:)
22 Jan 2023, 05:40
158739/236364
23 minutes ago