Імміграція до Манітоби
-
Я думав що не можна продовжити відкритий ворк перміт:) Вишліть будь ласка посилання, хотілось би дізнатись чи маю право на продовження)
-
А яка різниця між відкритим ворк пермітом і закритим?
-
Дякую:)
-
А чого мені здавалося що вже не подовжують? Програма ж закінчилась 31.03.? Проясніть будь ласка.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/extend.html
-
Це для тих кому узгодили візу після 4 лютого, не так?
-
Це ж інфа з офіційного сайту для всіх у кого є owp, незалежно від національності
-
Друзі заповнюю аплікацію на номінацію і виникло таке таке питання по цьому відео, youtu.be/o7SIo9gY2uE?si=78ncr9CcYSzUtXab Я подавався по СВМ, але заповнюю так як відео, по спецвибірці?
-
Я теж так думав, але та інфа з офіційного сайту. Після 31.03 вже подовження платне. І треба, щоб у вас паспорт був дійсний
-
Цікаво, люди будуть подаватись, маю надію що поділяться новинами воно так чи нє.
-
Підкажіть будь ласка що треба підгрузити у формі SELF-ASSESSMENT FORM
-
однак там чорним по білому написано, що тепер продовження ВП на загальних умовах
-
Дякую
-
Це форма підрахунку балів. Загугліть, скачайте, впишіть ваші бали по пунктах і сумарний бал.
-
Ні, ви повинні подаватися за тією програмою яку вказували в EOI
-
Друзі, а є хтось хто отримав пр картку і фото зроблено в чорному одязі?
-
Адреса на Т4 то не головне. Головне, що у вас написано в блоці під номером 10. Якщо там MB, то все має бути окей.
-
Тобто якщо я подавався по СВМ і був відібрани в останню укр.вибірку - ось в цьому пункті я вибираю "yes"?
-
Соррі бат саундс лайк нонсенс
-
Заповнити, підписати, відсканувати і тоді завантажити
22 Jan 2023, 05:40
158756/236191
20 minutes ago