Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Це форма підрахунку балів. Загугліть, скачайте, впишіть ваші бали по пунктах і сумарний бал.
-
Ні, ви повинні подаватися за тією програмою яку вказували в EOI
-
Друзі, а є хтось хто отримав пр картку і фото зроблено в чорному одязі?
-
Адреса на Т4 то не головне. Головне, що у вас написано в блоці під номером 10. Якщо там MB, то все має бути окей.
-
Тобто якщо я подавався по СВМ і був відібрани в останню укр.вибірку - ось в цьому пункті я вибираю "yes"?
-
Соррі бат саундс лайк нонсенс
-
Заповнити, підписати, відсканувати і тоді завантажити
-
Ви все вибираєте так як у вас в ЕОІ, якщо звично не змінилися ваші умови праці
-
Дякую
-
www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=immigratemanitoba.com/wp-content/uploads/2021/04/manitoba-immigration-mpnp-points-worksheet-interactive.pdf&ved=2ahUKEwjU0v-s9PeFAxUuGDQIHeiLBxgQFnoECAQQAQ&usg=AOvVaw0sS8W3oUtIHrKcAvW_hnct
-
Доброго дня, можливо в когось є якісь варіанти роботи?
-
Коли додаєш документы до заявки на номінацію, я основний аплікант, чи потрібен лист з дружини роботи?
-
Підкажіть а які документи треба підгружати якщо дитина в садочку? Треба щось в них просити?
-
Вітаю, чи розібрались ви як відповісти на це? Ще проблема у тому, що в додатку вказано просто іноземна мова. Як довести, що вивчав саме англійску і скільки років, якщо просто написано години на предмет?
-
youtube.com/shorts/52700IHJcwM?si=w6u_Ye_r8wYptgs2
-
𝗜 𝗟 𝗢 𝗡 𝗔 хоче кікнути @han_neko з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Підкажіть, що мені написати в цьому полі Please provide a summary of your assets and debts as indicated in the Net Worth section of your MPNP online application? Так як я маю мінусовий залишок.
-
Я навіть не побачила, допоки не прийшли сповіщення про кікнення🤣 Вибачте🙈🙈
22 Jan 2023, 05:40
158768/235977
21 minutes ago