Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
@banofbot
-
Так, Андрію, а мене за що? Банять за спам. Прошу адмінів звернути увагу на не зовсім зрозумілі дії Андрія. Після того, як я поставив на голосування юзерів, які явно спамили— він беспричинно поставив на голосування мене.
-
-
Робота, банк, хелз кард, MPI, Service Canada
-
Ні, садок, це не education
-
Так
-
Доброго дня. У доньки свідоцтво зі школи з апостилем, - сканувати та перекладати все разом -чи краще зняти апостиль та зробити простіше -чи просто прикрити апостиль та сканувати без нього? Не знаю, чи знадобиться той апостиль у подальшому. Дякую за відповіді
-
Перепрошую, а Ви особисто заяву в консульство подавали чи писали їм імейл? В нас статус виготовлено, одразу заяву не подала, а летіти тільки щоб подати заяву дуже накладно.
-
Доброго ранку! Пане Wes скажіть будь ласка, коли я заповнила EOI то відмітила що маю постійну роботу (SWM), а також поставила галочку що маю друга. В останню вибірку отримала LAA. А чи можу я зараз у аплікації на номінацію не відмічати друга, начебто у мене його немає або це буде не правильно?
-
Підкажіть, будь ласка, чи необхідно засвідчення для документів на пр ? 1. Печаткою та штампом бюро - Чи 2. Нотаріальне засвідчення ?