Імміграція до Манітоби
-
Перепрошую, а Ви особисто заяву в консульство подавали чи писали їм імейл? В нас статус виготовлено, одразу заяву не подала, а летіти тільки щоб подати заяву дуже накладно.
-
Доброго ранку! Пане Wes скажіть будь ласка, коли я заповнила EOI то відмітила що маю постійну роботу (SWM), а також поставила галочку що маю друга. В останню вибірку отримала LAA. А чи можу я зараз у аплікації на номінацію не відмічати друга, начебто у мене його немає або це буде не правильно?
-
Підкажіть, будь ласка, чи необхідно засвідчення для документів на пр ? 1. Печаткою та штампом бюро - Чи 2. Нотаріальне засвідчення ?
-
Добрий ранок. Написав у всі компанії з цієї групи та тарифи приблизно такі 550-600 грн за документ. Відгукнулися люди із Запоріжжя за 230 грн за документ. Я попросив їх скинути приклад, як виглядатиме документ із печаткою та афідевітом. Ви можете підказати такий формат влаштує чи краще не користуватись їхніми послугами?
-
Вітаю, при заповненні MPNP виявив шо помилково в EOI вказав невірну дату дії паспорту (помилився в 1 день) чи достатньо просто вказати вірний варіант в MPNP ?
-
Дякую за відповідь 🙏
-
Дякую за відповідь
-
Вітаю, чи можна безкоштовно завірити переклади в міграційному центрі станом на сьогодні. Чи після 31 квітня 2024 це платно?
-
Маю переклад зі штампом агенства але без афідевіту.
-
Си підходить такий переклад на пр чи потрібно все ж таки обовʼязково з афідевітом?
-
Пан Вес і пан Дмитро допоможіть у важкому питанні, можливо ви знаєте, якщо у друга буде співбесіда і його запитають чи у нього хтось мешкає він скаже ні...але у нього є люди які не подавались ще якщо будуть подаватись то через іншу людину на хелс карті мають його адрес чи це ок?