Імміграція до Манітоби
-
Дякую за відповідь
-
В апілкації вкажіть вірну інформацію. Це не помилка
-
Можливо хтось підкаже, потрібно переслати гроші з України в Канаду. Як це краще зробити?
-
Вiтаю, якщо була заочна форма навчання, при заповненнi заявки на номiнацiю у роздiлi education, можно треба вказувати full time або part time? Дякую
-
Вітаю, чи можна безкоштовно завірити переклади в міграційному центрі станом на сьогодні. Чи після 31 квітня 2024 це платно?
-
Маю переклад зі штампом агенства але без афідевіту.
-
Си підходить такий переклад на пр чи потрібно все ж таки обовʼязково з афідевітом?
-
Пан Вес і пан Дмитро допоможіть у важкому питанні, можливо ви знаєте, якщо у друга буде співбесіда і його запитають чи у нього хтось мешкає він скаже ні...але у нього є люди які не подавались ще якщо будуть подаватись то через іншу людину на хелс карті мають його адрес чи це ок?
-
Яка різниця, хто в нього живе? Його будуть розпитувати про вас і як він буде вас підтримувати, скільки ви знайомі, як він вже вам допоміг тощо.
-
Я переказував через цей сервіс iginc.ca/ukr-cad/ Може і вам підійде
-
Правильно я розумію, що ця співбесіда відбувається не у кожному кейсі? Буває часто що просто на основі заявок дають номінацію ?
-
Типу вас розпитати про життя Manitoba supporter? Я такого особисто не чув. Хіба би були якісь підозри, що "друг за гроші" 💸 чи якийсь обман.
-
Дякую, а можуть наприклад мені подзвонити і розпитувати про сім'ю і про життя локал друзей?
-
Звичайно, що не всіх друзів співбесідують. MPNP просто не має часу. Але саме у тому випадку той Manitoba supporter живе в Манітобі 1 рік як ПР, він прилетів у 2022, мав тут родичів і за кілька місяців вже отримав ПР. Якщо людина живе тут довго і давно знає людей, то співбесіда може і не проводитися.
-
Купа різних причин, але основна - це невпевненість у тому, кого підтримують, що людина не покине Манітобу.
-
П підприємець
-
Є також випадки з наших новоприбулих, які отримали ПР і пропонують за гроші виступати зв'язком. Кажуть, $1К-$3К такі послуги коштували, коли діяла спецвибірка.
-
Я вот тільки не розумію а що "друзів" може так збентежити що вони відкликають заявку. Там же нема відповідальності, нема нічого такого за що можно непокоїтися, але це авжешь їх діло
-
Do not overthink - Manitoba supporters do not have any age restrictions.
-
Є ще випадок, коли люди подалися на номінацію, очікували 5 місяців. А другу запропонували роботу у Ванкувері. От він також відкликав підтримку.
22 Jan 2023, 05:40
158818/230361
19 minutes ago