Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку,усім))) Учора отримав результат CELPIP результат дуже слабкий 6,4,5,5 (5).Маю таке питання;Вже є 1 рік фултайму у Манітобі та планую проявляти інтерес на ПР.Підкажіть будь ласка які документи з роботи треба брати та ци достатньо такого балу з англійської для експрес ентрі?
-
Мінімальний на ЕЕ здається 7 з кожного модулю, прохідний 9, якщо з другої мови - то 5 мінімальний, 7 оптимальний
-
Дякую
-
Вітання громадо. Я хочу зробити форму IMM 5409. Ситуація я в Канаді , common law - в Україні. Як діяти. Хто стикався? Мене цікавить як завірити це в Україні.
-
@gonardfreeman хоче кікнути @Svet1anaLove з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot надобраніч
-
t.me/uccmb/133886
-
Отримав номінацію, а там вказана моя попередня адреса, чи потрібно мені це десь змінювати?
-
@Nouname777, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Dmytro хоче кікнути @german_fine з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💬 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa - @Mentorr_Leon
-
Вітаю..Подають на нову візу з середини Канади, є питання в анкеті вказати території де ви жили більше 6 місяців і ту ,де ви зараз. При внесенні Канади, як тої країни де зараз і вибору опції "живу тут зараз" все одно вимагає дати коли виїхали з. Якщо обираю дати закінчення документів, не пропускає іти далі.
-
Для Express Entry не достатньо. А навіщо воно вам? Подавайтеся через SWM провінційної програми Манітоби. У вас все є для цього. З роботи треба Employment verification letter.
-
Дякую за відповідь,у когось було таке що з експрес ентрі швидше відібрали ніж з SWM
-
Коли отримали і скільки чекали?
-
Люди, підкажіть будь ласка, хто знає українського ортодонта ??
-
Хтось робив останнім часом паспорт в едмонтоні? Без проблем прийняли?
-
Ні. Просто на федеральному етапі вкажете актуальну адресу.
-
В чаті писали, що по часу майже однаково. Але на Express Entry дуже високі вимоги.
22 Jan 2023, 05:40
159105/231106
10 minutes ago