Імміграція до Манітоби
-
t.me/uccmb/190590
-
Ви вже отримали LAA чи ще чекаєте? Якщо чекаєте, то йдіть в свій профіль EOI, тисніть Eligibility і міняйте. Потім як виправите - не забудьте натиснути Submit, якщо не помиляюсь, на вкладці Review.
-
Добрий вечір, чи вписували ви дитину в education садочок, якщо так, загружали документи?
-
Доброго дня. Нарешті закінчив робити переклади і завірив усе у мігрант центрі. Переклади документів скріплені в одну пачку, і перша сторінка - це лист "клятва перекладача" з інформацією, датою і т.д. Він один на декілька документів. Питання: цей лист прикріпляти у сканах у кінці перекладу кожного документу останньою сторінкою?
-
Дякую
-
Ми ще нічого не загрузили. Я питала в групі. Вище написали що education то наша з чоловіком , а не дитяча
-
По ФОПам, не основний аплікант, потрібен Витяг з ЄДР чи виписка з ЄДР? Перепрошую за дурні питання
-
Цю сторінку до кожного документа
-
Так і подумала (((( Всім дякую, буду далі готуватись, бо мені reading попався важкий . Всім дякую 😉
-
На жаль Вам треба мати мінімум 4 за кожний блок(
-
Так, ще раз треба.
-
Так, на жаль. Потрібно складати іспит ще раз.
-
CELPIP для подачі на PR
-
Дивлячись для чого і який тест.
-
Тупе питання: Сдала тест всі 5 тільки reading 2 😆. Average 4 пише. Тобто я не сдала ? Треба ще раз здавати ?
-
Подивіться канал Mad English на ютубі. Дуже добре розповідає чоловік як саме потрібно готуватись саме по структурі тесту і в які способи краще відповідати на те чи інше питання. Я передивився всі його відео по селпіпу 2 рази всього, Рідінг сдав на 10 с першого разу. Удачі 👐
-
www.youtube.com/playlist?list=PLRZwE790uWkDDUTsgWOwIL7TVygYSE3W8
-
Thank you very much 😊
-
Друзі чи є якась послідовність в які структури треба повідомити після отримання eCoPR чи не має значення? Manitoba Health, Service Canada, MPI, bank.
-
Дякую але я пам'ятаю як ми бронювали за місяць робити біометрію в Service Canada, чи для цього не треба бронювати епойтмент?
22 Jan 2023, 05:40
159222/230187
about an hour ago