Імміграція до Манітоби
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, чи здавав хтось біометрію в кінці березня? Цікаво, чи є в вас якісь зміни в кабінеті? Бо ми здали 20 березня і з того часу геть нічого не відбувається
-
@western9 Порадьте щось. Вже, як то кажуть, дую на холодне. Кошти лежали в готівці, я їх поклала на рахунок тільки перед вибіркою сво. Тепер, думаю, чи питатимуть мене звідки взялися гроші. Хочу додати оцінку майна, як додатковий документ платоспроможності. Чи додавати оцінку майна?
-
Дякую.
-
Як я заповнюю форму оцінки, то запитує рік введення в експлуатацію. У витягу не має цього, де Ви дізнавалися дату? Дякую
-
Підскажіть, будь ласка. Вже подалися на MPNP і все оплатили. І після подалися на продовження WP. Прийшов лист, що вони розглядають заявку і там вказані нові коротші дати на період очікування рішення. Чи потрібно цей лист додавати до документів у нашій анкеті add documents. Дякую.
-
Раніше після біометріі це брало тиждень-два і вже ПР. Принаймні так люди так писали в таймінгу в цьому каналі
-
Дочекалися і ми! Прийшов сьогодні COPR!!! Пізніше напишу таймлайн) не можу знайти у закріплених що там міняти з документів і що далі робити
-
Гайки закрутити хочуть
-
Роботодавець може і брехати
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2024/05/new-measure-to-support-skilled-temporary-workers-in-manitoba.html
-
Це і є ваш «Джоб офер», все добре Головне щоб була посада , зп, контакти , дата , по можливості обовʼязки