Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, подавала work permits на продовження. І сьогодні прийшло запрошення сину для здачі біометрії. Він її не здавав ще. Скажіть будь ласка чи потрібно заповнювати якусь аплікацію перед appointment і що потрібно брати з собою на зустріч, окрім паспорту та work permit, та листа де пише про біометрію? Appointment забукала на кінець травня, але в листі прочитала про якісь форми і вирішила уточнити. Дякую.
-
Аpostille робили нам також переклад частини документів рік назат для евалюації, дуже гарний переклад. Але звернули увагу вчора що нема афедавіту на перекладі. Вже так подались на номінацію. Сподіваюсь що не треба буде перероблювати, якщо у вас все спрацювало)
-
Ми чекаєм з 12 лютого..
-
Обовʼязково буде відповідь. Ми подавались в березні. Сьогодні прийшло повідомлення лише для сина, що треба здати біометрію. Нам нічого не прийшло. Тепер от не знаю чи потрібно якісь додаткові документи та форми заповнювати, бо ми з чоловіком здавали у Європі.
-
я пiшов сам з роботи кухарем , але думаю швидко знайти нову - це буде шансом на продовження npnp програми по swm . Я подався по роботi , та чекаю 6 мiс i ще не вiдкривали навiть файл . Ви може знаэте якi пiсьма треба брати у попереднього работодавця та у майбутнього , щоб прiкрипити до NPNP. Дякую