Імміграція до Манітоби
-
Ми чекаєм з 12 лютого..
-
Я отримав номінацію з тим перекладом
-
Обовʼязково буде відповідь. Ми подавались в березні. Сьогодні прийшло повідомлення лише для сина, що треба здати біометрію. Нам нічого не прийшло. Тепер от не знаю чи потрібно якісь додаткові документи та форми заповнювати, бо ми з чоловіком здавали у Європі.
-
Я вже змирилася, по ходу нам нічого не подовжать і навіть обмеження не знімуть. З десять листів написано, дзвінки, 6+ місяців очікування, все внікуди.
-
О боже 🙏 Все буде добре.
-
Та взагалі незрозуміло що трапилось влітку 2023. Наче всі звільнились. Люди в таймлайнах місяць чекали на помінацію...
-
Хай бог милує. Мені скоро в пологовий 😀
-
Мiй пермiт до осенi 2025 року
-
Дякую Вам Я все очiкую,що 19 Липня - все ще не буде рiшення, а хелс кард перестане працювати
-
А чого б не працювала, у мене перміт дійсний до 2026 року
-
Все буде добре. Вони мають вiдреагувати на Вашу заявку. Не сумуйте🍀 Все хотiла Вас спитатися та забуваю постiйно, чи працює хелс кард пiсля 6 мiсяця очiкування?
-
я пiшов сам з роботи кухарем , але думаю швидко знайти нову - це буде шансом на продовження npnp програми по swm . Я подався по роботi , та чекаю 6 мiс i ще не вiдкривали навiть файл . Ви може знаэте якi пiсьма треба брати у попереднього работодавця та у майбутнього , щоб прiкрипити до NPNP. Дякую
-
Потрібно зайти в кабінет і звідти скачати файл запрошення на біометрію. Там є barcode - він обов'язковий інакше не приймуть.
-
Чого перестане? У вас старий перміт дійсний до 25 року
-
Та звісно буде, на сайті вказано що якщо вже строки розгляду вийшли, а рішення немає то ворк перміт дійсний і далі. І у лікарню я постійно ходжу.
-
Довідки про несудимість потрібно переробляти, якщо в ту країну не їхав після отримання довідок?
-
На новіші? Немає такої вимоги, але офіцер може зробити дозапит
-
Це якщо ви там пробули 6 місяців і більше.
-
Завантажуєте в інтернеті, imm 5546
-
Будь ласка підкажіть чи з закінченням програми для українців бал мінімальний CLB тепер не 4 а вищий? При подачі на SWM. Буду дуже вдячна за відповідь! @western9
22 Jan 2023, 05:40
159519/230794
4 minutes ago