Імміграція до Манітоби
-
Можливо хтось знає, щоб подати родичів по програмі воззʼєднання сімʼї, яка діє до кінця жовтня, чи потрібно чекати на ПР картку, чи ecoPR також підійде? І ще одне. На сайті вказано, що аплікант може виїжджати, основне бути присутнім в Канаді на момент подачі документів і отримання ПР. Хтось має досвід?
-
Привіт, ті хто подався на федеральний в вересні на якому ви етапі? Ми застрягли на background check без змін три місяці. Чому можуть так довго перевіряти, в США віз немає, жили тільки Україні.
-
eCoPR не є документом для подорожей.
-
Виписка з банку потрібна за 3 місяці безпосередньо перед подачею. Довідку з роботу краще переробити, ну або принаймні додати пейстаби, але я б переробила і періодично оновлювала під час очікування, менше буде питань
-
Pre arrival приходив в лютому, дзвонила двічі, писала мабуть разів 7. Мені відповіли що помітили мою заявку як приоритетну ( я маю серйозні причини з цього приводу ), і все одно без змін
-
Ні, довідка з банку за останні 3 місяці перед подачею. У вас як мінімум квітень не покритий, за нього також потрібна довідка
-
Так, без змін
-
В мене ось таке.. це не ок
-
Вам треба цей документ відкрити через якусь програму. Типу як Adobe Reader
-
Жена с ребёнком в Украине. Могу ли я подаваясь на пиар подать их тоже.