Імміграція до Манітоби
-
не тільки драйверів. нарешті була звичайна вибірка, але дуже високий бал --- All profiles All eligible Skilled Worker in Manitoba profiles were considered. Number of Letters of Advice to Apply issued: 242 Ranking score of lowest-ranked candidate invited: 836
-
Привіт Підкажіть, будь ласка Прийшов запит на military record при подачі на work permit Ніяких документів нема, військову службу не проходив і ніякої роботи пов'язаної з цим не було Чи достатньо надати пояснення у довільній формі? Бачив форму imm5546e, якщо її заповнювати можна у всіх графах вказати, що військову службу не проходив? Дякую
-
Таке питання щодо виїзду за кордон (етап очікування картки). Це офіцери в Канаді не будуть пускати чи перед посадкою на літак щось перевіряти будуть? Доречі одна знайома українка з нашого комюніті поїхала за кордон коли їй прийшов лист що типу виїжджати не можна. Це вона зараз чекає на новий ворк перміт. Вона і назад вернулась вже
-
Доброго вечора. На роботі змінився власник, по факту мене звільнили 1 травня і взяли на ту саму роботу 2 травня лише вже інший власник. Хочу повідомити офіцера і засабмітити документи, що мені тут обирати?
-
Хто подавався на продовження work permit в лютому,отримали відповідь?
-
🔫 Wova Tima кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Dmytro, @Lilija_sch, @di_korolchuk, ruslan, @MaksymAvenue, Тетяна °, @merry_0987, @Etak777, @AlexanderK1995, Анюта Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦