Імміграція до Манітоби
-
Ну я авжеж розумію що в кожного своя ціна. Хочеш роби переклад, хочеш не роби ) Знаю такі кто робив пакет документів для провінціалки за 2К cad. Я собі робив переклад всіх документів ще в Запоріжжі за 1500 грн. Залишалось зробити тільки диплом з додатком. От почав цікавитись які ціни )
-
І вас і чоловіка пишіть. То не зашкодить
-
Теж цікаво
-
1200 норм ціна, ми і по 90 кад тільки за один додаток бачили, кожен обирає собі, але сама ціна нормальна
-
Чи для продовження пермітів треба створювати новий акаунт, чи користуватися тим,з якого подавалися на програму CUAET? Ремарка:на CUAET акаунті потрібного посилання не намацалось 😕
-
В мене тільки рішення суду про розірвання шлюбу коштувало 1800 грн. Як люди переклади все за 1500 грн. для мене загадка.
-
Доброго вечора Нещодавно отримав EOI, зараз заповнять заявку на номінація від Манітоби. Чи потрібно додавати атестат з оцінками за 9 класів школи,якщо отримав повну середню освіту у коледжі ?
-
Я скинула для прикладу яким має бути алфедевіт, бо мені переклали в іншій конторі, але написали не так, як треба.
-
Я по 220 грн за лист перекладав, а всі в чаті якісь не реальні цифри пишуть😅
-
Доброго вечора, хто робив переклад військового квитка, Ви додавали всі сторінки включно?
-
АфідЕвітом (вибачте, не втрималась))
-
Після додавання можна ціни вдвічі піднімати чи ще зарано? :)
-
Дякую за підказку
-
Ви може додайте #переклад
-
Якщо чоловік працював останні 5 років в Україні як самозайнятий. Як це вказувати в графі employment? Це не фірма була. Може не вказувати просто?
-
Ой, а можна (як ні, то видалю) на тлі тих питань про переклад я тут свої послуги прорекламую? :) ФОП, засвідчення перекладу підписом, печаткою й афідавітом #переклад
-
Він транслітерується, тому має подвійне написання
-
Я за 250 перекладала, але будь ласка 😂
-
Я от теж думала, що лише через "е" 😅 То ж треба 🙂
-
Можно ли подаваться на PR в Манитобе одновременно через 2 программы (провинциальная и федеральная)? Конкретно провинциальная Skilled Worker Overseas и федеральная Federal Skilled Worker
22 Jan 2023, 05:40
159868/236155
30 minutes ago