Імміграція до Манітоби
-
Можно ли подаваться на PR в Манитобе одновременно через 2 программы (провинциальная и федеральная)? Конкретно провинциальная Skilled Worker Overseas и федеральная Federal Skilled Worker
-
То я експертність показую, щоб не вдвічі, а втричі ціну задрати :)
-
Ооо, дякую за цікаву інфу 😊
-
Корінь із латини, тому доречніше зберігати історичне написання. АфідЕвіт - фонетичне. Тому така плутанина
-
На офіційному сайті написано, що кожен у кого ж open work permit, може податися на подовження www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/extend.html
-
Будь-ласка, підкажіть, що тут потрібно зробити? Додати ще Ворк перміт? Не розумію, я все додала і написала
-
Я вибачаюсь, але при створенні є-кабінету вказано, що там присутній є-підпис. А як ми є-підпис має ті ж самі права та силу , що і підпис від руки
-
Здравствуйте. Скажите пожалуйста нужно ли делать перед индиффикационного кода на ПР ? Заранее большое спасибо.
-
Якщо живете у Вінніпезі, то можете самі зробити переклад та завірити його у Immigrant Centre на Adelaide St. Зазвичай перевіряють правильність та завіряють протягом 1-2 днів.
-
Як отписатьєте по то треба змінити SIN
-
Виктория, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
@ZfcOnEtsIg, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Народ а підкажіть будь ласка, як називається виписка з банку та за який період вона потрібна?
-
@vaultboyukraine хоче кікнути @ZfcOnEtsIg з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Привет, нужно пару человек (от 18 лет) от 1000$ в неделю, удалённый заработ0к подробности к @katysks1
-
@lizzkaa13, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
срочно! кто свободен? есть подработка
-
срочно! кто свободен? есть подработка
-
Bank statement. Вам потрібно з chequing account. За 3 останні місяці.
22 Jan 2023, 05:40
159887/235586
about 2 hours ago